blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Αφοί ΤΣΕΡΚΕΖΟΥ Ο.Ε.: Ελαστικά - Ζάντες - Αναρτήσεις

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Αφοί ΤΣΕΡΚΕΖΟΥ Ο.Ε.: Ελαστικά - Ζάντες - Αναρτήσεις

Αφοί ΤΣΕΡΚΕΖΟΥ Ο.Ε.: Ελαστικά - Ζάντες - Αναρτήσεις

Αγία Βαρβάρα Βέροιας 


Η εταιρία Αφοί Τσερκέζου Ο.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο του εμπορίου και της επισκευής ελαστικών (αυτοκινήτων, φορτηγών, μοτοσικλετών κλπ), εμπόριο και επισκευή ζαντών αλουμινίου, αναρτήσεων αυτοκινήτων καθώς και την ευθυγράμμιση, ζυγοστάθμιση του αυτοκίνητου σας από το 1991.

Η εταιρεία ασχολείται με την εμπορία και επισκευή ελαστικών (επιβατικών αυτοκινήτων, φορτηγών, μοτοσικλετών, αγροτικών οχημάτων, χωματουργικών, βιομηχανικών κλπ), την εμπορία και επισκευή ζαντών αλουμινίου, την εμπορία αναρτήσεων αυτοκινήτων, την ευθυγράμμιση επιβατικών και ελαφρών φορτηγών καθώς και την ζυγοστάθμιση επιβατικών και φορτηγών.

Πρόσφατα η εταιρεία απέκτησε καινούργιες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις οπότε και έγινε η μετεγκατάστασή της. Το νέο κτίριο είναι ένα μεγάλο και μοντέρνο κτίριο άνετο και πολύ λειτουργικό, με δυνατότητα εξυπηρέτησης πολλών οχημάτων συγχρόνως σε στεγασμένο χώρο, με την χρήση μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας.

Οι ιδιοκτήτες και το προσωπικό, με μεγάλη εμπειρία και προθυμία είναι σε θέση να σας εξυπηρετήσουν, να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας και να λύσουν όποιο τεχνικό πρόβλημα έχετε σχετικά με τα ελαστικά του οχήματός σας.
Η επιχείρηση είναι εξουσιοδοτημένο κατάστημα ElastrakClub Bridgestone – Firestone – Dayton, εξειδικευμένοι στην τοποθέτηση ελαστικών RunFlat καθώς και μέλος του διεθνούς δικτύου TruckPoint.
Επίσης εντάσσεται στο δίκτυο των καταστημάτων της GoodYear-Dunlop Ελλάς.
Διαθέτει κινητά συνεργεία επισκευής ελαστικών με δυνατότητα άμεσης εξυπηρέτησης στο σημείο που θα σας προκύψει πρόβλημα, όλες τις ώρες και ημέρες της εβδομάδας, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία.

Το κατάστημά της εταιρείας βρίσκεται στο 3ο χλμ. της επαρχιακής οδού Βέροιας – Βεργίνας, στην έξοδο του χωριού Αγία Βαρβάρα. (από την έξοδο της Εγνατίας Οδού στον κόμβο της Βέροιας στρίβετε αριστερά).

H Εταιρεία Αφοί Τσερκέζου Ο.Ε. ανέλαβε Χορηγός για την δημιουργία των t-shirts της "Εν Σώματι Υγιεί Running Team" στον ορεινό αγώνα τρεξίματος "The North Face® Zagori Mountain Race 2014" .
 


Τηλέφωνο 2331091473
Φαξ            2331091085





 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.