blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: "Εν Σώματι Υγιεί": 'Ασκηση - Αποκατάσταση - Προσαρμοσμένος Αθλητισμός --> 100 Αναρτήσεις και συνεχίζουμε!

Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

"Εν Σώματι Υγιεί": 'Ασκηση - Αποκατάσταση - Προσαρμοσμένος Αθλητισμός --> 100 Αναρτήσεις και συνεχίζουμε!

"Εν Σώματι Υγιεί": 'Ασκηση - Αποκατάσταση 

Προσαρμοσμένος Αθλητισμός

ΒΕΡΟΙΑ - www.r4rehab.blogspot.gr

 100 Αναρτήσεις και συνεχίζουμε!

 


Η Ιστοσελίδα Ανάπτυξης και Προώθησης Ερασιτεχνικού & Προσαρμοσμένου Αθλητισμού από την Βέροια "Εν Σώματι Υγιεί" - www.r4rehab.blogspot.gr, κλείνει σήμερα 9 μήνες παρουσίας στο χώρο και παράλληλα "γιορτάζει" τις 100 πρώτες αναρτήσεις!

Η προσπάθεια μας στηρίζεται αποκλειστικά στην αγάπη του κόσμου για την Άσκηση, τη Φυσική Δραστηριότητα, την Θεραπευτική Άσκηση/Αποκάτασταση και τον Προσαρμοσμένο Αθλητισμό.

Το "Εν Σώματι Υγιεί" ξεκίνησε πριν 9 μήνες ως ένα καθαρά προσωπικό ιστολόγιο, αλλά σιγά σιγά, με την δική σας αγάπη και υποστήριξη, και θέλοντας να καλύψει το κενό που υπήρχε στον  τομέα της ενημέρωσης - πληροφόρησης σχεδόν αποκλειστικά για θέματα Άσκησης/Αποκατάστασης και Προσαρμοσμένου Αθλητισμού στην περιοχή της Βέροιας - Ημαθίας, εξελίχθηκε σε κάτι περισσότερο από ένα ακόμα personal blog...Το "Εν Σώματι Υγιεί" μετράει σχεδόν 16.000 αναγνώσεις από όλη την Ευρώπη και από όλες τις Ηπείρους (εικ.1), ενώ η σελίδα μας στο facebook αριθμεί αυτή τη στιγμή 683 likes με συνεχώς αυξανόμενη πρόοδο.
 
Εικ.1: Παγκόσμιες Προβολές της Σελίδας μας


Το "Εν Σώματι Υγιεί" κάνοντας τον απολογισμό του σας παρουσιάζει τις σημαντικότερες -μέχρι τώρα- στιγμές του, καθώς και στιγμές-ορόσημα στην μέχρι τώρα 9μηνη παρουσία του:



Η Δημοφιλέστερη Ανάρτηση: 

Με μεγάλη διαφορά από το δέυτερο, το άρθρο που δημοσιεύτηκε στις 13/01/2014 και αφορούσε έναν διαδικτυακό "έρανο" για τη Δημιουργία Παιδικής Χαράς για Παιδιά με Αναπηρίες. Το γεγονός ότι το συγκεκριμένο άρθρο είναι πρώτο, αποδεικνύει στην πράξη ότι ο απλός κόσμος είναι ευαίσθητος σε θέματα αναπηρίας. 



Το άρθρο με τις περισσότερες αναδημοσιεύσεις:
Το αφιέρωμα του "Εν Σώματι Υγιεί" στην Βεροιώτισσα Πρωταθλήτρια του Goalball και διεθνή με την Εθνική Ομάδα Γυναικών, Βασιλική Άγκο, αθλήτρια με Ολική Απώλεια Όρασης. Αναδημοσιεύτηκε σε τουλάχιστον άλλες 10 ιστοσελίδες και τοπικές εφημερίδες.




 
 Εν Σώματι Υγιεί Running Team!

To "Eν Σώματι Υγιεί" κατέβηκε με δική του ομάδα στον 9ος Διεθνή Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος" και οι Δρόμοι Υγείας 5 & 10χλμ που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή 6 Απριλίου 2014. Συνολικά 17 δρομείς αποτελούσαν την ομάδα του "Εν Σώματι Υγιεί" που για πρώτη φορά έλαβε μέρος σε τέτοιον αγώνα. Επικεφαλής της ομάδας ηταν ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης, Διαιτητής Ποδοσφαίρου Superleague Greece από την Θεσσαλονική, ο οποίος αγωνίστηκε στα 10000μ. Στον Δρόμο των 5000μ συμμετείχε και ο αθλητής Καραγιάννης Θωμάς-Αριστοτέλης από την Βέροια, δύο φορές τρίτος Πανελληνιονίκης στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση Ατόμων με Αναπηρία (κινητική αναπηρία).
Η στιγμή του τερματισμού των δρομέων μας στο Δρόμο 5χλμ





 
Αποστολές του "Εν Σώματι Υγιεί" σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα ΑμεΑ

Πέντε αποστολές στο εσωτερικό:
Μία αποστολή στο εξωτερικό!

Συνδιοργάνωση του 9ου Τουρνουά Αθλητικών Εκδηλώσεων "Δημήτριος Βικέλας" και Ευχαριστήριο από την Ι.Μ. Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας
Το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητρόπολης Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας,  διοργάνωσε για 9η χρονιά φέτος το επιτυχημένο ‘’Τουρνουά Αθλητικών Εκδηλώσεων Δημήτριος Βικέλας’’, για τα παιδιά που συμμετέχουν στις συνάξεις κατηχητικών των παιδιών και των νέων της Μητροπόλεως της. 
 Το "Εν Σώματι Υγιεί" ευχαριστεί το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητρόπολης Βεροίας για την τιμή που του έκανε να συμβάλλει οργανωτικά στο 9ο Τουρνουά Αθλητικών Εκδηλώσεων "Δημήτριος Βικέλας", προσφέροντας αφιλοκερδώς επαγγελματικές συμβουλές και οδηγίες για την άρτια διοργάνωση αυτού του σημαντικού αθλητικού γεγονότος.
Η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, σε μια σεμνή τελετή που έλαβε χώρα στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας στις 25 Ιουνίου 2014, έλαβε ειδικό ευχαριστήριο δίπλωμα από τον Σεβασμιώτατα Μητροπολίτη κ.κ. Παντελεήμονα. 



Το λογότυπο του "Εν Σώματι Υγιεί"

Την Τετάρτη 9 Ιουλίου, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το δικό μας μοναδικό-ξεχωριστό λογότυπο, το οποίο στο εξής θα είναι το Σήμα Κατατεθέν και θα προσδιορίζει την Σελίδα μας. Στο λογότυπο εμφανίζονται δύο άτομα, ένα σε αναπηρικό αμαξίδιο και ένα όρθιο, το οποίο τείνει το χέρι προς το άτομα στο αμαξίδιο για να δηλώσει ότι είναι δίπλα του και τον στηρίζει, και τα δυο μαζί άτομα κρατάνε από ένα σχοινάκι που καταλήγει σε ένα κοινό μπαλόνι-καρδιά. Τα δύο αυτά άτομα, μπορούμε να τα φανταστούμε και σαν αθλητες με αναπηρία, ένα σε αμαξίδιο και ένα χωρίς π.χ. με αισθητηριακή αναπηρία. 

Το λογότυπο του "Εν Σώματι Υγιεί"


Χοηγείες:

Το "Εν Σώματι Υγιεί"  θέλοντας να συμβάλλει έμπρακτα στην ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού της περιοχής, αποτελεί έναν από τους επίσημους υποστηρικτές του Διεθνές Τουρνουά Beach Handball στη Βέροια, 11-12-13 Ιουλίου 2014



  


Συνεργασίες "Εν Σώματι Υγιεί":

Η Σελίδα μας ευχαριστεί ιδιαίτερα για τη συνεργασία τον κ. Αργύρη Τσιγγενόπουλο και το Imathia Sports News που μας στηρίζει έμπρακτα από τα πρώτα μας βήματα στο χώρο, αλλά και όλα τα sites και εφημερίδες της Ημαθίας που αναδημοσιέυουν άρθρα μας, καθώς και τα sites Sports.AmeA και SportsLand για την ανταλλαγή άρθρων και απόψεων χωρίς ίχνος ανταγωνισμού. Επίσης ευχαριστεί όλους όσους στηρίζουν τη Σελίδα μας ηθικά και υλικά προσφέροντας υπηρεσίες και βοήθεια (φωτογραφίες στην στήλη δεξιά).
 
Στη Σελίδα μας έχουν φιλοξενηθεί άρθρα μεταξύ άλλων και από Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, κατόχους Μεταπυχιακών τίτλων, Διδακτορικών τίτλων και Καθηγητές Πανεπιστημίου. Αυτό αποδεικνύεί την εγκυρότητα και αξιοπιστία των άρθρων που δημοσιεύουμε. Επίσης έχουμε αναδημοσιεύσει άρθρα άλλων ειδικών που αντλήσαμε από τρίτα sites σεβόμενοι πάντα τον κώδικα δεοντολογίας αναφέροντας τις πηγές μας. 
 Το "Εν Σώματι Υγιεί" μεγαλώνει μέρα με την μέρα...Από την αγάπη σας και τη στήριξη σας αντλούμε δύναμε και αισιοδοξία για το μέλλον...Παρακολουθείτε καθημερινά τη σελίδα μας, απο εδώ ή απο το facebook, ενημερωθείτε για ότι σημαντικό συμβαίνει στην περιοχή μας και αφορά την αναπηρία και τον Προσαρμοσμένο Αθλητισμό. Έρχονται πολλά και ευχάριστα νέα..Σε λίγες μέρες ανεβαίνουμε ακόμα ένα επίπεδο. Η αρχή έγινε...η πορεία μας, μας δικαιώνει, η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη! 

Σας ευχαριστώ όλους και τον καθένα ξεχωριστά για την αγάπη και την υποστήριξη σας. Στην διάθεση σας για οποιουδήποτε είδους συνεργασία και δημοσίευση άρθρων από ειδικούς του χώρου του Αθλητισμού και της Υγείας.


Με εκτίμηση προς όλους σας

Καραϊωσήφ Αλέξανδρος Μ. Res.
Καθηγητής Ειδικής Φυσικής Αγωγής 
και Προσαρμοσμένου Αθλητισμού

Διαχειριστής του "Εν Σώματι Υγιεί"









 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.