blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: 14o Ετήσιο Παιδονευρολογικό Συνέδριο

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

14o Ετήσιο Παιδονευρολογικό Συνέδριο

14o Ετήσιο Παιδονευρολογικό Συνέδριο

12-13 Δεκεμβρίου 2014

Maκedonia Palace, Θεσσαλονίκη

Ανακοινώθηκε από την Ελληνική Παιδονευρολογική Εταιρεία το προκαρκτικό πρόγραμμα του 14ου Ετήσιου Συνεδρίο της Εταιρείας που θα πραγματοποιηθεί στις 12 και 13 Δεκεμβρίου 2014 σε αίθουσες του ξενοδοχείου Maκedonia Palace στην Θεσσαλονίκη.

Στα πλαίσια του ετησίου Συνεδρίου της Εταιρείας, καθιερώνουμε μία τιμητική ομιλία από μία διακεκριμένη ξένη ομιλήτρια ή ομιλητή. Για φέτος, το ρόλο αυτό θα αναλάβει η Καθηγήτρια Fenella Kirkham (Universities of London andSouthampton, UK), με παγκόσμια εμπειρία, αλλά και επιστημονικό και συγγραφικό έργο στα αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια της παιδικής ηλικίας και στην Επείγουσα Παιδιατρική Νευρολογία. Παράλληλα, η συνεδρία σχετικά με τις σύγχρονες διαγνωστικές και θεραπευτικές παρεμβάσεις στα παιδιά με κινητικά και αναπτυξιακά προβλήματα που απασχολούν σε πρακτικό επίπεδο το γενικό Παιδίατρο και τον Παιδονευρολόγο, υπό τη μορφή εκπαιδευτικού φροντιστηρίου, συνεχίζει την πετυχημένη περυσινή παράδοση. Οι παροξυσμικές διαταραχές στην παιδική ηλικία καθώς και οι μοντέρνες γενετικές διαγνωστικές μέθοδοι στη διαγνω στική φαρέτρα του παιδονευρολόγου, πλαισιώνουν άριστα τη φετινή θεματολογία.
 
Οι ομιλητές είναι έμπειροι, καταξιωμένοι Έλληνες επιστήμονες και η παρουσία τους αποτελεί εχέγγυο για την εκπλήρωση των στόχων του Συνεδρίου.

Το αναλυτικό πρόγραμμα, τις οδηγίες συγγραφής εργασιών, γενικές πληροφορίες και τα δικαιώματα συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στο site της Εταιρείας - www.neuroped.gr και στον παρακάτω σύνδεσμο: 14ο Ετησιο Παιδονευρολογικό Συνέδριο.






 
















Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.