blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Παραολυμπιακό Πανόραμα Θεσσαλονίκης: Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία!

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Παραολυμπιακό Πανόραμα Θεσσαλονίκης: Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία!

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποίηθηκε το Παραολυμπιακό Πανόραμα στη Θεσσαλονίκη


Basket με Αμαξίδιο

   Το απόγευμα της Κυριακής, 18 Σεπτεμβρίου, έπεσε η αυλαία για την άρτια και επιτυχημένη εκδήλωση “Παραολυμπιακό Πανόραμα”, η οποία πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, του Δήμου Θεσσαλονίκης, της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και του Συλλόγου Ελλήνων Παραολυμπιονικών.

   Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη και το κοινό είχε τη δυνατότητα να γνωρίσει από κοντά τα Παραολυμπιακά αθλήματα, καθώς πραγματοποιήθηκαν επιδείξεις 11 Παραολυμπιακών Αθλημάτων, όπως: Μπότσια, Ποδόσφαιρο Τυφλών, Ράγκμπι με αμαξίδιο, Αντισφαίριση με Αμαξίδιο, Γκόλμπολ, Μπάντμιντον, Άρση Βαρών σε Πάγκο, Σκοποβολή, Στίβος, Επιτραπέζια αντισφαίριση, Καλαθοσφαίριση με Αμαξίδιο.

Rugby σε Αμαξίδιο

   Στη διοργάνωση παρευρέθηκαν καταξιωμένοι Έλληνες αθλητές με αναπηρία και γνωστοί Παραολυμπιονίκες, με τους οποίους όλοι οι πολίτες της Θεσσαλονίκης είχαν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν και να συζητήσουν και να θαυμάσουν τις αθλητικές τους επιδόσεις, όπως ήταν: ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης Μπότσια και Πρόεδρος Ελλήνων Παραολυμπιονικών, Γρηγόρης Πολυχρονίδης, ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης Σφαιροβολίας, Αθανάσιος Κωνσταντινίδης, η Χάλκινη Παραολυμπιονίκης Κολύμβησης, Μαρία Καλπακίδου, η Παραολυμπιονίκης Στίβου, Στέλλα Σμαραγδή, ο Παραολυμπιονίκης Κολύμβησης, Παναγιώτης Χριστάκης, ο Παραολυμπιονίκης κολύμβησης, Νικόλαος Τσότρας, ο Παραολυμπιονίκης στη σφαιροβολία (4η θέση στο Τόκυο), Λεόντιος Στεφανίδης, ο Παραολυμπιονίκης δίσκου, Κωνσταντίνος Τζούνης και ο Παραολυμπιονίκης σφαιροβολία, Δημήτρης Ζησίδης.

Boccia

   Στην επίδειξη του αθλήματος της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης συμμετείχε ο αθλητής του "Εν Σώματι Υγιεί" Καραγιάννης Θωμάς Αριστοτέλης, ο βεροιώτης αθλητής Κάπας Κωνσταντίνος και ο προπονητής του "Εν Σώματι Υγιεί" και Τεχνικός Σύμβουλος της Εθνικής Ομάδας Para Table Tennis κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος

Πηγή: paralympic.gr

Στίβος

Goalball

Para Table Tennis

Para Badminton

Σκοποβολή


Tennis με Αμαξίδιο


Άρση Βαρών σε Πάγκο





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.