blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Το Παραολυμπιακό Πανόραμα στην Πλατεία Αριστοτέλους

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022

Το Παραολυμπιακό Πανόραμα στην Πλατεία Αριστοτέλους

Το Παραολυμπιακό Πανόραμα στην Πλατεία Αριστοτέλους 


Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022, από τις 12.00 ως τις 17.00

H Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή διοργανώνει  με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, του Δήμο Θεσσαλονίκης, της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και του Συλλόγου Ελλήνων Παραολυμπιονικών την εκδήλωση «Παραολυμπιακό Πανόραμα», η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, από τις 12:00 έως τις 17:00 στην Πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.

Η διοργάνωση δίνει την ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει από κοντά τα Παραολυμπιακά αθλήματα, καθώς θα πραγματοποιηθούν επιδείξεις 11 Παραολυμπιακών Αθλημάτων, όπως: Μπότσια, Ποδόσφαιρο Τυφλών, Ράγκμπι με Αμαξίδιο, Αντισφαίριση με Αμαξίδιο, Γκόλμπολ, Μπάντμιντον, Άρση Βαρών σε Πάγκο, Σκοποβολή, Στίβος, Επιτραπέζια Αντισφαίριση, Καλαθοσφαίριση με Αμαξίδιο.

Η αφίσα της διοργάνωσης

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν καταξιωμένοι ‘Ελληνες αθλητές με αναπηρία και γνωστοί Παραολυμπιονίκες, με τους οποίους όλοι οι πολίτες της Θεσσαλονίκης θα έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν, να συζητήσουν και να θαυμάσουν τις αθλητικές τους επιδόσεις.

Η εκδήλωση μας θα μεταδοθεί σε Live Streaming και συγκεκριμένα στο παρακάτω link:

https://youtu.be/i6nYZuPfa1g

Το Πρόγραμμα του Πανοράματος

Πηγή: paralympic.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.