blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: H "Μπάλα για Όλους" έφτασε και στο "Εν Σώματι Υγιεί" !

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

H "Μπάλα για Όλους" έφτασε και στο "Εν Σώματι Υγιεί" !

 "A Ball For All": Η πρώτη μίνι μπάλα ποδοσφαίρου ειδικά κατασκευασμένη για παιδιά με τύφλωση και προβλήματα όρασης 



Έφτασε δωρεάν στο σωματείο μας και παραδόθηκε στους αθλητές μας με προβλήματα όρασης 


   Πρόκειται για την πρώτη και μοναδική μίνι μπάλα ποδοσφαίρου ειδικά κατασκευασμένη για παιδιά με τύφλωση και προβλήματα όρασης και φέρει ηχητικό μηχανισμό στο εσωτερικό της. Προσφέρεται δωρεάν σε σχολεία και φορείς σε όλο τον κόσμο, με το σκεπτικό κανένα παιδί να μείνει εκτός παιχνιδιού! 
Εμπνευστής αυτής της ιδέας είναι ο Ηλίας Μάστορας από την Θεσσαλονίκη, υπεύθυνος του φορέα "Όραμα Νέων"΄και υπεύθυνος της παγκόσμιας καμπάνιας δωρεάν διανομής "Μία μπάλα για όλους" . Η μπάλα έχει φτάσει σε παιδιά με οπτική αναπηρία σε περισσότερες από 200 χώρες σε όλον τον κόσμο!!





Η μπάλες έφτασαν στα γραφεία του σωματείου μας και θα παραδοθούν στους νεαρούς αθλητές μας με προβλήματα όρασης. Ήδη ο 14χρονος αθλητής μας Τσιάτσης Αριστείδης παρέλαβε την δική του και αμέσως άρχισε να την χρησιμοποιεί! 
Μαζί με τις μπάλες παραλάβαμε και το παιδικό παραμύθι "Μια Μπάλα για Όλους" που θα κοσμεί τη βιβλιοθήκη του "Εν Σώματι Υγιεί" !!















Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.