blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Στις Αυστριακές Άλπεις για Προετοιμασία ο Κωνσταντίνος Πετράκης

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

Στις Αυστριακές Άλπεις για Προετοιμασία ο Κωνσταντίνος Πετράκης

Στον Παγετώνα Hintertux των αυστριακών Άλπεων ο Κωνσταντίνος Πετράκης για προετοιμασία με την Εθνική Παραολυμπιακή Ομάδα Χειμερινών Αθλημάτων


Σε υψόμετρο 3250μ, από τις 4 ως τις 13 Ιουνίου 2021 και με το βλέμμα στο Πεκίνο20222

"Θερινή" προετοιμασία στον Παγετώνα Hintertux των αυστριακών Άλπεων και σε υψόμετρο 3250μ θα πραγματοποιήσει η Εθνική μας Ομάδα Χειμερινών Αθλημάτων ΑμεΑ. Η αποστολή αποτελούμενη από 2 αθλητές και 1 αθλητή-συνοδό, αναχωρεί αύριο, Παρασκευή 4 Ιουνίου από την Ελλάδα και θα επιστρέψει στις 13 του μήνα, θα πραγματοποιήσει μια πολύ δυνατή προετοιμασία, στους αιώνιους πάγους των Άλπεων. 

Ο βεροιώτης αθλητής του "Εν Σώματι Υγιεί",  Κωνσταντίνος Πετράκης, αθλητής της Χιονοσανίδας (parasnowboard, SB-UL) μαζί με την Ευαγγελία Νίκου, αθλήτρια του Αλπικού Σκι, με πρόβλημα όρασης (Β3) και ο συνοδός-αθλητής Δημήτρης Προφέντζας, θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, σε μια προσπάθεια να βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση, αφού η φετινή χρονιά είναι προ-παραολυμπιακή και οι Έλληνες αθλητές διεκδικούν με αξιώσεις τη συμμετοχή τους στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο σε 9 μήνες από σήμερα (Μάρτιος 2022).

Από εργοφυσιολογικής άποψης, η παραμονή και προπόνηση για 10 μέρες σε τόσο μεγάλο υψόμετρο προκαλεί πολλές και θετικές προσαρμογές στον οργανισμό των αθλητών. 






Το Χιονοδρομικό Κέντρο Hintertur Gletscher



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.