blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Στην 22η θέση το "Εν Σώματι Υγιεί" στον Πίνακα Μεταλλίων της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ για το 2020

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

Στην 22η θέση το "Εν Σώματι Υγιεί" στον Πίνακα Μεταλλίων της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ για το 2020

 Στην 22η θέση* το "Εν Σώματι Υγιεί" στον Πίνακα Μεταλλίων της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ για το 2020


*Με βάση τον απόλυτο αριθμό μεταλλίων, σε σύνολο 53 Σωματείων - 

Στην 29η θέση με βάση τον αριθμό των Χρυσών


Εκδόθηκε από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ, ο Πίνακας με την κατάταξη των σωματείων του 2020, με βάση τον αριθμό των μεταλλίων που κέρδισαν στα -λιγοστά λόγω COVID19- Πανελλήνια Πρωταθλήματα που διεξήχθησαν το 2020. 

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 6 Πανελλήνια Πρωταθλήματα (Ποδηλασία Δρόμου, Ποδηλασία Πίστας, Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, Στίβου, Κολύμβησης και Παρα Κανόε) και ένα Διασυλλογικό Πρωτάθλημα (Αντιπτέριση), ενώ δεν πραγματοποιήθηκαν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα στα υπόλοιπα 12 αθλήματα που καλλιεργεί η ΕΑΟΜ-ΑμεΑ. 

Το σωματείο μας κατετάγη 22ο στον πίνακα με βάση τον απόλυτο αριθμό μεταλλίων (11, 4/3/4) και με τα 4 Χρυσά Μετάλλια, βρίσκεται στην 29η θέση του πίνακα με βάση των αριθμό των Χρυσών, σε σύνολο 53 σωματείων από όλη την Ελλάδα. 

Το "Εν Σώματι Υγιεί" συμμετείχε στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (0/2/2) και του Στίβου (4/1/2), ενώ να επισημάνουμε ότι τα 6 μετάλλια που κατέκτησαν οι αθλητές μας στο Πρωτάθλημα του Badminton (1/1/4) δεν προστέθηκαν στον πίνακα μεταλλίων επειδή το πρωτάθλημα είχε μορφή διασυλλογικού τουρνουά και όχι Πανελληνίου Πρωταθλήματος. (Το "Εν Σώματι Υγιεί" έχει ειδική αθλητική αναγνώριση για το Badminton, αλλά δεν είχαν τα άλλα δύο σωματεία που συμμετείχαν. 

Όπως και να έχει, η θέση του "Εν Σώματι Υγιεί" για το 2020, είναι η ψηλότερη που έχει βρεθεί στη σύντομη μέχρι τώρα ιστορία του. 




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.