blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Πραγματοποιήθηκε η 6η Τακτική Απολογιστική και Κατασταστική Γενική Συνέλευση του "Εν Σώματι Υγιεί"

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

Πραγματοποιήθηκε η 6η Τακτική Απολογιστική και Κατασταστική Γενική Συνέλευση του "Εν Σώματι Υγιεί"

Εγκρίθηκε ομόφωνα από τη Γ.Σ. του "Εν Σώματι Υγιεί", η εναρμόνιση του Καταστατικού με τον Αθλητικό Νόμο 4726/2020


Πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021, η 6η Τακτική Γενική Συνέλευση Μελών του "Εν Σώματι Υγιεί" που φέτος εκτός από Απολογιστική ήταν και Καταστατική. 

Η Γενική Συνέλευση έγινε "δια περιφοράς" μέσω τηλεδιάσκεψης, λόγω των μέτρων αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19, όπως ορίζει η ισχύουσα ΚΥΑ. 


Η συμμετοχή των μελών με δικαίωμα ψήφου στη Γ.Σ. ξεπέρασε κατά πολύ τα από το νόμο προβλεπόμενα ποσοστά απαρτίας (93.3%) και το σώμα ομόφωνα αποφάσισε την τροποποίηση του ισχύοντος καταστατικού και την εναρμόνιση του με τον νέο Αθλητικό Νόμο (4726/2020) καθώς επίσης εγκρίθηκε ο Ισολογισμός 2020 και ο Προϋπολογισμός 2021.

Τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης, χαιρέτησε ο Πρόεδρος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ κ. Φουντουλάκης Γεώργιος με βιντεοσκοπημένο μήνυμα.






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.