blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Αθλητής-Συνοδός του Τμήματος Στίβου του "Εν Σώματι Υγιεί" ο δρομέας Ηλίας Καραϊωσήφ

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

Αθλητής-Συνοδός του Τμήματος Στίβου του "Εν Σώματι Υγιεί" ο δρομέας Ηλίας Καραϊωσήφ

 Αθλητής-Συνοδός του Τμήματος Στίβου του "Εν Σώματι Υγιεί" ο δρομέας Ηλίας Καραϊωσήφ


θα ενισχύσει σημαντικά τους αθλητές με αναπηρία του σωματείου μας στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Στίβου

Μια πολύ σημαντική προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό του τμήματος Στίβου του "Εν Σώματι Υγιεί" έγινε πρόσφατα με την έκδοση Δελτίου Αθλητικής Ιδιότητας στον εγνωσμένης αξίας δρομέα υπεραποστάσεων, Σπαρταθλητή, βραβευμένο από τον Δήμο Βέροιας με Εύφημο Μνεία και μέλος της Εθνικής Ομάδας Υπεραποστάσεων Ηλία Καραϊωσήφ! 

Ο Ηλίας Καραϊωσήφ είναι ο τρίτος αθλητής-συνοδός του σωματείου μας, που σύμφωνα με τον Αθλητικό Νόμο θεωρούνται αθλητές με τις ίδιες υποχρεώσεις και προνόμια,  θα ενισχύσει σημαντικά τους αθλητές με αναπηρία του σωματείου μας στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Στίβου. 


Να θυμίσουμε ότι στο τελευταίο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου, οι αθλητές μας επέτυχαν 7 πανελλήνιες νίκες και παράλληλα 3 Πανελλήνια Ρεκόρ!

Καλωσορίζουμε τον Ηλία στο αθλητικό δυναμικό του "Εν Σώματι Υγιεί"









1 σχόλιο :

  1. Καλημέρα και καλή χρονιά
    ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
    Δύσκολες εποχές
    www.youtube.com/watch?v=s48ZZEXNnXY

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.