blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: "Ίσες ευκαιρίες - Άθληση για Όλους" - "Ούτε καλύτερος, ούτε χειρότερος...Απλά διαφορετικός": Παρουσιάσεις - Ομιλίες σε σχολεία της Βέροιας

Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

"Ίσες ευκαιρίες - Άθληση για Όλους" - "Ούτε καλύτερος, ούτε χειρότερος...Απλά διαφορετικός": Παρουσιάσεις - Ομιλίες σε σχολεία της Βέροιας

Παρουσιάσεις - Ομιλίες σε σχολεία της Βέροιας για τον Προσαρμοσμένο Αθλητισμό και τα Παραολυμπιακά Αθλήματα:

5/3 "Ίσες ευκαιρίες - Άθληση για Όλους"  στο 3ο Γυμνάσιο Βέροιας

6/3 "Ούτε καλύτερος, ούτε χειρότερος...Απλά διαφορετικός" στο 14ο Δημ. Σχ. Βέροιας 

(Λεπτομέρειες - Φωτογραφίες)  

 


 

1. "Ίσες Ευκαιρίες - Άθληση για Όλους" - 3ο Γυμνάσιο Βέροιας

Την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015, ο Πρόεδρος του "Εν ΣώματιΥγιεί" κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος M.Res. Καθ. Ειδ. Φ.Α., βρέθηκε στο 3ο Γυμνασίο Βέροιας, καλεσμένος από την κ. Σιδηροπούλου Άννα, Καθ. Φ.Α. για να μιλήσει στους μαθητές για τον Προσαρμοσμένο Αθλητισμό και τα Παραολυμπιακά Αθλήματα με ειδικά αναφορά στο Παραολυμπιακό Άθλημα του Goalball, με γενικό τίτλο "Ίσες ευκαιρίες - Άθλησης για Όλους", στα πλαίσια των δράσεων για το "Κοινωνικό Σχολείο". Έγινε παρουσίαση PowerPoint, προβολή βίντεο και βιωματικά παιχνίδια προσομείωσης με απώλεια οπτικής ανατροφοδότησης (φωτοσετ 1).


2. "Ούτε καλύτερος, ούτε χειρότερος...Απλά Διαφορετικός" - 14ο Δημ. Σχ. Βέροιας

Την Παρασκευή  6 Μαρτίου 2015, ο Πρόεδρος του "Εν ΣώματιΥγιεί" κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος M.Res. Καθ. Ειδ. Φ.Α. , μίλησε στους μαθητές του 14ου Δημ. Σχ. Βέροιας για τον Προσαρμοσμένο Αθλητισμό με ειδική αναφορά για το Παραολυμπιακό Άθλημα του Ποδοσφαίρου 5x5 Τυφλών, με γενικό τίτλο "Ούτε καλύτερος, ούτε χειρότερος..Απλά διαφορετικός", στα πλαίσια των δράσεων για το ομώνυμο Πολιτιστικό Πρόγραμμα της "Ευέλικτης Ζώνης", καλεσμένος από την κ. Χατζηστυλλή Χρηστάλα, Καθ. Φ.Α.. και τον εκπαιδευτικό κ. Αθανασιάδη Κυριάκο. Έγινε παρουσίαση PowerPoint, προβολή βίντεο, συζήτηση βιωματικά παιχνίδια με ειδικό προσαρμοσμένο εξοπλισμό και εξάσκηση στο ποδόσφαιρο με απώλεια οπιτκής ανατροφοδότησης, αλλά και στο Goalball (φωτοσετ 2).

 Φωτογραφίες από τις ομιλίες

1. "Ίσες Ευκαιρίες - Άθληση για Όλους" - 3ο Γυμνάσιο Βέροιας


















2. "Ούτε καλύτερος, ούτε χειρότερος...Απλά Διαφορετικός" - 14ο Δημ. Σχ. Βέροιας









Με τη συνάδελφο κ. Χατζηστυλλή Χρηστάλλα







Αυτοσχέδια μπάλα με εξωτερικά κουδουνάκια !











* Για όποιον ενδιαφέρεται, οι δύο παρουσίασεις είναι διαθέσιμες σε μορφή .pps. Ζητήστε να σας τις στείλουμε.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.