blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: 3ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Βουνού Αυτισμός – Ελπίδα: Δώσαμε το δικό μας μήνυμα τρέχοντας για τον Φώτη!

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

3ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Βουνού Αυτισμός – Ελπίδα: Δώσαμε το δικό μας μήνυμα τρέχοντας για τον Φώτη!

3ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Βουνού Αυτισμός – Ελπίδα

Τρέξαμε για τον Φώτη στο Ωραιόκαστρο και δώσαμε το δικό μας μήνυμα

4η η Αμοιρίδου Σοφία στον αγώνα των 13.5χλμ!

 

 

   Με απόλυτη επιτυχία και με τη συμμετοχή περίπου 3.000 ατόμων, διεξήχθει χθες το πρωί στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης ο 3ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Βουνού Αυτισμός - Ελπίδα που διοργανώθηκε από την ομώνυμο Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου. Ο καιρός ήταν ιδανικός για τρέξιμο, όμως οι βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών έκαναν λασπώδες το μεγαλύερο μέρος της διαδρομής, κάτι που από ότι φάνηκε δεν πτόησαι και πολύ τους συμμετέχοντες! 
   Ο αγώνας είχε 3 σκέλη: Αγώνας 1.000μ (κυρίως) για παιδιά, Αγώνας 5.000μ και Αγώνας 13.500μ σε μια θαυμάσια διαδρομή στο περιαστικό δάσος του Ωραιοκάστρου!


"Τρέξαμε για τον Φώτη" - 4η η Αμοιρίδου Σοφία
     Η ομάδα μας συμμετείχε με 8 δρομείς και στις τρεις διαδρομές και ο αγώνας μας ήταν αφιερωμένος σε ένα δικό μας παιδί με αυτισμό, τον μικρό Φώτη, που είναι γιος ενός μέλος του Α.Σ. "Εν Σώματι Υγιεί". Με 4 δρομείς στα 1.000μ, 3 δρομείς στα 5.000μ και 1 δρομέα, την Αμοιρίδου Σοφία  στα 13.500μ η οποία κατάφερε και τερμάτισε στην 4η θέση - το οποίο μικρή σημασία έχει λόγω του χαρακτήρα του αγώνα. 

Συναντήσαμε πολλούς καλούς φίλους μας στον αγώνα που μας έδειξαν την αγάπη τους χωρίς να ήταν προγραμματισμένο, κάτι τι οποίο μας γέμισε χαρά και αισιοδοξία (Ζαχαριάδης Γιώργος - Σπαρταθλητής από την Πτολεμαΐδα, Ευαγγελίδης Ελευθέριος από το Κιλκίς, Ζαχαριάδης Πραξιτέλης, Διαιτητής Superleague, Μάκης Καλαϊτζής από τη Νάουσα, Σοφία από την Αθήνα, Πίκουλα Ιωάννα και Παράσχου Γιώτα Κ.Φ.Α. κ.α. )
     


Φωτογραφίες από την  ομάδα μας

Πριν τον αγώνα με τον Διαιτητή Superleague Ζαχαριάδη Πραξιτέλη


Ανηφόρα μεγάλη και λασπώδης!

Με τον Καλαϊτζίδη Μάκη από τη Β' Μοίρα Καταδρομών (Νάουσα)

Τα πειστήρια του "εγλήματος" στα παπούτσια της Σοφίας Αμοιρίδου!

Μετά τον αγώνα με τη γυμνάστρια Πίκουλα Ιωάννα

Η Σοφία Αμοιρίδου μας δείχνει σε ποιά θέση τερμάτισε!

Η Χρυσάνθη Σούγκαρη με την μητέρα της!
Ο Χριστόπουλος Ιωάννης με την κόρη του Κωνσταντίνα

Ο ΤΕΜΟΝ ΑΕΚ Γιώργος Ζαχαριάδης, πασίγνωστος δρομέας υπεραποστάσεων και Σπαρταθλητής


 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.