blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Συνεργασία Sportsland και "Εν Σώματι Υγιεί" !

Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Συνεργασία Sportsland και "Εν Σώματι Υγιεί" !

Συνεργασία "Sportsland" και "Εν Σώματι Υγιεί" !




Η Ιστοσελίδα Ανάπτυξης και Προώθησης Ερασιτεχνικού & Προσαρμοσμένου Αθλητισμού "Εν Σώματι Υγιεί" από την Βέροια, είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την αθλητική ιστοσελίδα "Sportsland"

Πρόκειται για την δεύτερη μεγάλη συνεργασία της σελίδας μας αθλητικό site, μετά την άκρως επιτυχημένη συνεργασία με το SportsAmeA

H Sportland είναι μια ιστοσελίδα που ξεκίνησε από μια παρέα φίλων δημοσιογράφων, ερασιτεχνών αθλητών, με το σκεπικό να προβάλουν νέα, ειδήσεις και βίντεο από τους αγώνες, τις προπονήσεις και την καθημερινότητα αθλητών από αθλήματα που μας προσφέρουν τεράστιες συγκινήσεις κάθε τέσσερα χρόνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες. 

Η συνεργασία μας καλύπτει ανταλλαγή άρθρων, ειδήσεων και multimedia και καλύπτεται από την αγάπη μας για την Ανάπτυξη, την Πρόοδο και την Προώθηση του Ερασιτεχνικού και Προσαρμοσμένου Αθλητισμού!



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.