blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Bučovice Blind Football Cup 2014: Στην 2η θέση η Αθλητική Ένωση Τυφλών "ΠΥΡΣΟΣ" Θεσσαλονίκης!

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Bučovice Blind Football Cup 2014: Στην 2η θέση η Αθλητική Ένωση Τυφλών "ΠΥΡΣΟΣ" Θεσσαλονίκης!

Bučovice Blind Football Cup 2014:

 Στην 2η θέση η Αθλητική Ένωση Τυφλών "ΠΥΡΣΟΣ" Θεσσαλονίκης!

Το "Εν Σώματι Υγιεί" ήταν εκεί! 

Λεπτομέρειες, Φωτορεπορτάζ και Βίντεο!

 


Πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στην πόλη Bucovice της Τσεχίας το Bučovice Blind Football Cup 2014 με τη συμμετοχή οκτώ ομάδων, ανάμεσα τους και η ελληνική ομάδα της Α.Ε.Τ. ΠΥΡΣΟΣ Θεσσαλονίκης
Η ελληνική ομάδα, αν και αγωνίστηκε με σημαντικές ελλείψεις, κατάφερε και κατέκτησε την δεύτερη θέση στο τουρνουά, χάνοντας στον τελικό από την παντοδύναμη βραζιλιάνικη ICB Bahia και ενώ προηγουμένως στον ημιτελικό κατάφερε να αποκλείσει στην διαδικασία των πέναλτυ την νεανική ομάδα της MTV Stuttgart.

To "Εν Σώματι Υγιεί" ήταν εκεί στο πλευρό της ελληνικής ομάδας και σας μεταφέρει όλες τις λεπτομέρειες του τουρνουά από την αναχώρηση μέχρι την επιστροφή στην Θεσσαλονίκη!


Παρασκευή 30 Μαΐου 2014:

Η ελληνική αποστολή μαζί με τον Έλληνα διαιτητή από την Βέροια, Αλέξανδρο Καραϊωσήφ αναχώρησαμε με την πτήση OS108 από Θεσσαλονίκη για την Βιέννη. Εκεί συνάντησαμε τον Τούρκο διαιτητή Cengiz Ozenci  και ανθρώπους από την Οργανωτική Επιτροπή και μας μετέφεραν οδικώς στην πόλη Bucovice της Τσεχίας, 160χλμ βόρεια της Βιέννης, κοντά στην πόλη Brno. 

Η πόλη Bucovice της Τσεχικής Δημοκρατίας

Σάββατο 31 Μαΐου 2014:

Το γήπεδο βρίσκεται στην αυλή ενός Δημοτικού Σχολείου μέσα στο δάσος. Αυτό το γεγονός από μόνο του κάνει το τοπίο ειδυλλιακό και σε συνδυασμό με τις καιρικές συνθήκες, δημιουργησαν το ιδανικό κλίμα για να παιχτεί ποδόσφαιρο αξιώσεων από τις ομάδες. 


Το γήπεδο των αγώνων
Οι ομάδες χωρίστηκαν έπειτα από κλήρωση σε δύο ομίλους των τεσσάρων και αγωνίστηκαν ένας προς όλους στην πρώτη φάση και μετά σε χιαστί αγώνες κατάταξης. Η ομάδα του Πυρσού Θεσσαλονίκης κληρώθηκε στον 2ο όμιλο με αντιπάλους την βραζιλιάνικη ICB Bahia, την γερμανική St Pauli και το γηπεδούχο σωματείο Avoy MU Brno.
Από τον πρώτο αγώνα η ομάδα του Πυρσού έδειξε ότι μόνο για τουρισμό δεν πήγε στην Τσεχία, καθώς ξεπέρασε άνετα το εμπόδιο της Avoy MU Brno με το ευρύ 4-0 (Ζαχαρός 9', 26' - Χατζηαποστολίδης 11', 17'). 

Avoy MU Brno 0 - 4 Pirsos Thessaloniki

Στον δεύτερο αγώνα, ο Πυρσός αντιμετώπισε την βραζιλιάνικη ομάδα η οποία απέδειξε την ανωτερότητα της επικρατώντας έυκολα με 5-0. 


Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Ο Πυρσός στην ουσία σφράγισε τη συμμετοχή του στα ημιτελικά και την δεύτερη θέση του ομίλου, αφού στον τρίτο αγώνα για την φάση των ομίλων αντιμετώπισε την αδύναμη St Pauli, της οποίας επικράτησε με 1-0 (Ζαχαρός 23') και διασταυρώθηκε με την νεανική και ανταγωνιστικότατη ομάδα της MTV Stuttgart στον ημιτελικό με την οποία ήρθε ισόπαλος 0-0 στην κανονική διάρκεια του αγώνα και επικράτησε με 2-1 στην διαδικασία των πέναλτυ με το χρυσό γκολ του Παπανικολάου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" σας προσφέρει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το βίντεο με το γκολ και τους πανηγυρισμούς των παικτών!




Ο στόχος για την ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε επιτευχθή, και στον τελικό βρέθηκε και πάλι αντιμέτωπη με την ομάδα της ICB Bahia. Παρότι αγωνιστηκαν χωρίς άγχος, η βραζιλιάνικη ομάδα επικράτησε άνετα με το ευρύ 4-0. 

Εκτός από την δεύτερη θέση στο τουρνουά, ο Πυρσός είχε ακόμα μια σημαντική διάκριση. Ο τερματοφύλακας της ομάδας Αμπατζής Γεώργιος, μετά απο ψηφοφορία, αναδείχθηκε καλύτερος τερματοφύλακας της διοργάνωσης!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και τα στατιστικά όλων των αγώνων εδώ από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης. 

Όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, η συμμετοχή του Πυρσού στον τελικό "στέρησε" την συμμετοχή σε αυτόν στον Έλληνα διαιτητή της διοργάνωσης, ο οποίος τελικά διηύθυνε τον αγώνα για την τρίτη θέση.

Το "Εν Σώματι Υγιεί" συγχαίρει για ακόμη μία φορά την ομάδα Ποδοσφαίρου 5Χ5 της Αθλητικής Ένωσης Τυφλών Θεσσαλονίκης "ΠΥΡΣΟΣ" και τους εύχεται καλή δύναμη και συνέχεια στις επιτυχίες τους. 

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από τον φακό του "Εν Σώματι Υγιεί".



Avoy MU Brno Vs Pirsos Thessalonikis


Οι σχολιαστές των αγώνων

St Pauli Vs Pirsos Thessalonikis

Οι προσέλευση των θεατών ήταν ικανοποιητική

Η ομάδα του Πυρσού δίνει όρκο νίκης!

Πυρσός Θεσσαλονίκης

Τα έπαθλα των αγώνων

Οι Διαιτητική ομάδα. Ο Αλέξανδρος Καραϊωσηφ πρώτος από αριστερά

Ο Τ/Φ του Πυρσού Αμπατζής Γεώργιος παραλαμβάνει το βραβείο του καλύτερου Τ/Φ της διοργάνωσης από την κ. Jitka Graclicova

O πρώτος σκόρερ του Πυρσού στο Τουρνουά, Ζαχαρός Δήμος

Η ομάδα ΙCB Bahia από την Βραζιλία

Από δεξιά, όρθιοι: Αμπατζής Πασχάλης, Προπονητής, Στράτος Εγγλέζος, Στέφανος Ευφραιμίδης, Δήμος Ζαχαρός, Θεόδωρος Σιώτας, Γιάννης Παπανικολάου. Καθιστοί: Αμπατζής Γιώργος,Τ/Φ, Στράτος Χατζηαποστολίδης, Γιώργος Τοκατλίδης, Δημήτρης Κουγιουμτζόπουλος, Guide


 Πολύ όμορφες και εντυπωσιακές φωτογραφίες από το τουρνουά, μπορείτε να δείτε στην επίσημη σελίδα της Avoy MU Brno στο facebook: 
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.886212044739743.1073741864.122940397733582&type=1




Εν Σώματι Υγιεί
 Ιστοσελίδα Ανάπτυξης και Προώθησης Ερασιτεχνικού & Προσαρμοσμένου Αθλητισμού.

Επισκεφθείτε και κάντε Like στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι ότι καινούριο αναρτείται! --> https://www.facebook.com/enswmatiygiei

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.