blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Το "Εν Σώματι Υγιεί" βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με το Γυμναστήριο "The Master Gym" στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.



Το Master Gym βρίσκεται στην περιοχή του Ευόσμου. Με τους πλήρως εξοπλισμένους χώρους του υπόσχεται να καλύψει ολές τις απαιτήσεις του αθλούμενου. Στο γυμναστήριό, παρέχεται όλος ο απαιτούμενος εξοπλισμός για την εκγύμναση με βάρη ή την αερόβια γυμναστική. Στον όροφο του Master Gym μπορείτε να βρείτε διαδρόμους, ελλειπτικά μηχανήματα, ποδήλατα, περισσότερα από 30 μηχανήματα γυμναστικής και πολλά ελεύθερα βάρη. 

Στο δεύτερο επιπέδο του γυμναστηρίου, θα βρείτε τα άνετα αποδυτήρια καθώς και τους χώρους με σάουνα και solarium. Στο ίδιο επίπεδο βρίσκονται και οι αίθουσες που διδάσκονται τα αθλήματα αυτοάμυνας όπως Tae Kwon Do, Kick Boxing, Greek Mix Defence κ.α.. 
Στις ίδιες αίθουσες γίνονται και τα fitness προγράμματα που παρέχονται όπως Aerobic, Pilates, Pilates Reformer, Brazilian Hips καθώς επίσης και μαθήματα ορθοσωμικής. 'Εμπειροι γυμναστές βρίσκονται πάντα στη διάθεση σας για να σας καθοδηγήσουν στην γυμναστική και την διατροφή σας.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Master Gym στο facebook, πατώντας εδώ
και για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ.

Αριστοτέλους 27, Εύοσμος Θεσσαλονίκης
Τηλ.: 2310 762026



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.