blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Υπέρλαμπρη η γιορτή της μεγάλης οικογένειας της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής - Παρών εκπρόσωπος του "Εν Σώματι Υγιεί"

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

Υπέρλαμπρη η γιορτή της μεγάλης οικογένειας της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής - Παρών εκπρόσωπος του "Εν Σώματι Υγιεί"

Η υπέρλαμπρη γιορτή της οικογένειας της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής 

Παρών εκπρόσωπος του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας



   Στην κατάμεστη αίθουσα "Καρυάτιδες" του Athens Grand Hyatt, παραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής "Τιμητικές Βραβεύσεις 2023" όπου έλαμψαν οι αθλητές και οι αθλήτριες που ξεχώρισαν σε παγκόσμιο και ευρωπαϊκό επίπεδο, αλλά και αυτοί που έγραψαν ιστορία για το ελληνικό Παραολυμπιακό κίνημα.

   Τους υψηλούς προσκεκλημένους και τους αθλητές υποδέχθηκε στην εκδήλωση, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, κύριος Γιώργος Καπελλάκης. Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Υπουργός Αθλητισμού, κ. Γιάννης Βρούτσης. 

Παρών εκπρόσωπος του "Εν Σώματι Υγιεί΄' Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας

 Στην εκδήλωση παραβρέθηκε εκ μέρους του σωματείου μας, που ήταν επίσημα προσκεκλημένο, ο ιδρυτής και Τεχνικός Διευθυντής κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος (φωτ. 2), ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με παράγοντες άλλων αθλητικών σωματείων ΑμεΑ, με την Πρόεδρο της ΕΑΟΜ ΑμεΑ κ. Καρυοφύλλη και τους Προέδρους της ΕΟΠ ΑμεΑ και ΟΣΕΚΑ κ.κ. Καδδά και Καλούδη. Σύντομη συνομιλία είχε και με τον αναπληρωτή Υπουργά Αθλητισμού κ. Βρούτση και με την επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας κ. Κωνσταντοπούλου


Με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού κ. Βρούτση και τον Πρόεδρο της ΟΣΕΚΑ κ. Καλούδη


Με την Πρόεδρο της ΕΑΟΜ ΑμεΑ κ. αρυοφύλλη και τον Πρόεδρο του ΑΣ ΑμεΑ Κότινος Αλεξανδρούπολης κ. Τόπτση

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν:

Βράβευση 1η θέσης

Εμμανουήλ Στεφανουδάκης (στίβος), Αντώνιος Τσαπατάκης (κολύμβηση), Δήμητρα Παπαδοπούλου (μπότσια)-Γεώργιος Παπαδόπουλος (συνοδός), Θεοδώρα Πασχαλίδου (τζούντο), Νάσος Γκαβέλας (στίβος), Γρηγόρης Πολυχρονίδης (μπότσια)-Κατερίνα Πατρώνη (συνοδός)

Βράβευση 2ης θέσης

Νίκος Παπαγγελής (ποδηλασία)

Βράβευση 3ης θέσης

Ευαγγελία Νίκου (αλπικό σκι), Αναστάσιος Μπάος (άρση βαρών σε πάγκο), Άννα Ντέντα (μπότσια)-Χριστίνα Ντέντα (συνοδός), Ευανθία Μπουρνιά (επιτραπέζια αντισφαίριση), Χρυσή Μόρφη Μέντζου (μπότσια), Θανάσης Κωνσταντινίδης (στίβος), Βασιλική Αγκο, Ευλαμπία Μαυροβουνιώτη , Ευγενία Σταμάτη , Παρασκευή Νάκα, Ελένη Χαλκιαδάκη, Ευαγγελία Γκρίτζαλη (Εθνική Ομάδα Goalball Γυναικών)



Βράβευση 4ης θέσης

Γιάννης Κωστάκης (κολύμβηση), Πασχάλης Κουλούμογλου (άρση βαρών σε πάγκο), Αλεξάνδρα Σταματοπούλου (κολύμβηση), Παναγιώτης Σουλάνης (μπότσια), Στράτος Νικολαϊδης (στίβος)

Βράβευση 5ης θέσης

Δημήτριος Μπακοχρήστος (άρση βαρών σε πάγκο), Δημήτριος Καρυπίδης (κολύμβηση), Νικόλαος Κοντού (κολύμβηση), Αλέξανδρος Παπαδάκης (μπότσια), Διονυσία Τσακίρη (μπότσια)

Βράβευση 6η θέσης

Μαρία Φανουρία Τζιβελέκη (κολύμβηση), Αλέξανδρος Στυλιανός Λεργιός (κολύμβηση), Αιμίλιος-Χριστόφορος Μακρής (μπότσια), Ζωή Μαντούδη (στίβος), Θεόδωρος Λιόντος (μπότσια)

Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή τίμησε και τους χορηγούς της που στηρίζουν την προσπάθεια στο δρόμο για το Παρίσι: TOYOTA HELLAS, Hellenic Energy, Κωτσόβολος, ALLIANZ, LAMDA Development SA, Ολυμπία Οδός, Νέα Οδός Κεντρική Οδός, Deloitte, P&G, Herbalife, Pressious Arvanitidis

Ειδική βράβευση έγινε στον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη που συνέβαλε καθοριστικά στην επιτυχία του World Boccia Challenger που έγινε στο Ηράκλειο.

Στις ειδικές βραβεύσεις και ο Παντελής Σαπουνάκης, πρόεδρος του ξενοδοχείου LYTTOS BEACH για την πολύ σημαντική βοήθεια που παρείχε στο κομμάτι της φιλοξενίας, στην Ελληνική Παρολυμπιακή Επιτροπή.

Ειδική βράβευση έγινε και στην Dream Team του παγκόσμιου μπότσια, την Εθνική ομάδα της Ελλάδας που πρόσθεσε άλλη μια σπουδαία διάκριση στο World Boccia Challenger: Γρηγόρης Πολυχρόνιδης (BC3) – Κατερίνα Πατρώνη (ramp operator), Άννα Ντέντα (BC3) – Χριστίνα Ντέντα (ramp operator), Χρυσή Μόρφη Μέτζου (BC4), Παναγιώτης Σουλάνης (BC1), Ελισάβετ Ιωσηφίδου (BC2), Δημήτρης Κυριακίδης (BC1)

Ειδική βράβευση και στην Εθνική ομάδα Beach Volley που έγραψε ιστορία με την πρώτη συμμετοχή σε Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου: Άραμ Χελβατζιάνμ Ευστράτιος Βαρδής, Αλέξανδρος Πάλσιν, Ιωάννης Σιώμος, Θεμιστοκλής Γιαννακάρας. Προπονήτριες: Ζωή Γονιού, Ζωή Κοσμόγλου.

Πηγή: paralympic.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.