blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Μεταγραφική Ενίσχυση του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

Μεταγραφική Ενίσχυση του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας

Μεταγραφές Αθλητών με Αναπηρία - Χειμώνας 2024


Τρεις προσθήκες και μια αποχώρηση από το "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας


  Με τρεις αθλητές και αθλήτριες για τρία διαφορετικά παραολυμπιακά αθλήματα, ενισχύθηκε το σωματείο μας κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ. Αντίθετα, υπήρξε και μια αποχώρηση. Αναλυτικά:
Ήρθαν:

1. Ζησίδης Δημήτρης - Αθλητής Στίβου ΑμεΑ (Parathletics - F32): Χάλκινος Παραολυμπιονίκης Rio2016. Έγινε εκτενής αφιέρωμα σε προηγούμενη ανάρτηση --> https://r4rehab.blogspot.com/2024/02/o.html
Προηγούμενη ομάδα: Λάζαρος Στεφανίδης "Ο Μακεδών" (Θεσσαλονίκη) και ήρθε με ελεύθερη μεταγραφή. Προπονείται με τον επίσης πολύ μεγάλο πρώην αθλητή με αναπηρία, με πολλά μετάλλια σε μεγάλους αγώνες, Μίλτο Κυριακίδη, πρώην Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Ελλήνων Παραολυμπιονικών.

Ζησίδης Δημήτρης - Parathletics F32



2. Αστερίου Αναστασία - Αθλήτρια Boccia (BC4): Οικονομολόγος, Θεατρολόγος και Συγγραφέας Παιδικών Βιβλίων. Εκλεγμένη Κοινοτική Σύμβουλος Δήμου Θεσσαλονίκης. Ήρθε να ενισχύσει το Τμήμα Boccia του Σωματείου μας και να σχηματίσει ζευγάρι στην κατηγορία BC4 με το Νίκο Ντουμανόπουλο. 
Προηγούμενη ομάδα: ΑΕΤΟΙ Θεσσαλονίκης. Ήρθε με ελεύθερη μεταγραφή.

Αστερίου Αναστασία - Boccia BC4



3. Ιωάννου Παναγιώτης - 23 ετών, Αθλητής Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ (Para Table Tennis, TT6): Επί πτυχίω Παντείου Πανεπιστημίου, Τμήμα Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ. Πρώην αρχηγός της Εθνικής Ομάδας ΑμεΑ, με πολλές διακρίσεις σε Εθνικό επίπεδο και συμμετοχές σε διεθνείς αγώνες. ΄Ηρθε να ενισχύσει το Τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Προπονείται με τον πρώην Ομοσπονδιακό Προπονητή και πρώην αθλητή με αναπηρία, Πολίτση Πολυχρόνη. 
Προηγούμενη ομάδα: Π.Α.Σ.Κ.Α. Ήρθε με ελεύθερη μεταγραφή. 

Ιωάννου Παναγιώτης - Para Table Tennis TT6



Αποχώρησαν:

1. Τοκατλίδης Γεώργιος. Αθλητής με αναπηρία όρασης. Συμμετείχε με το "Εν Σώματι Υγιεί" στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Στίβου και Σκάκι Τυφλών 2023 και στο 1ο Πανελλήνιο Τουρνουά Showdown. Επέστρεψε στον Α.Σ.Τ. ΠΥΡΣΟΣ Θεσσαλονίκης, από όπου είχε έρθει πριν ένα χρόνο. 

Τοκατλίδης Γεώργιος - Parathletics T11


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.