blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Βραβεύσεις αθλητών του "Εν Σώματι Υγιεί"

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024

Βραβεύσεις αθλητών του "Εν Σώματι Υγιεί"

Δημητρακόπουλος και Διαμαντόπουλος βραβεύτηκαν για τις επιτυχίες τους στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα ΑμεΑ 



"Βραδιά των Άσσων 23’": Η "Πατρίς Σπορ" βράβευσε τους κορυφαίους του 2023

  Μια βραδιά "λάμψης" με ιστορικό αποτύπωμα - Εκδήλωση "ωδή" στον Ολυμπισμό στο Πάρκο Ξυστρή. Μια εκδήλωση με αθλητικό πρόσημο, βραδιά βράβευσης των κορυφαίων αθλητών του 2023, γέμισε με πλήθος εκπροσώπων θεσμικών φορέων. Ενδεικτικό της δύναμης και επιρροής του αθλητισμού σε όλα τα επίπεδα του δημόσιου βίου. Πρόσωπα όπως ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ανδρέας Νικολακόπουλος, πλάι σε εκπροσώπους κομμάτων της αντιπολίτευσης, όπως ο Διονύσης Καλαματιανός και ο Μιχάλης Κατρίνης, απόδειξη του ότι ο αθλητισμός πάνω απ’ όλα ενώνει. 
   Μια βραδιά, στην οποία τιμήθηκαν κορυφαίοι αθλητές από ατομικά αθλήματα, ομαδικά, αθλητές Ηλείοι από ηλειακά σωματεία, αθλητές Ηλείοι από σωματεία εκτός νομού, αθλητές από όμορους νομούς, αλλά και αθλητές από τη βόρεια Ελλάδα, οι οποίοι ανήκουν σε ηλειακά σωματεία.
     Μια εκδήλωση με ευρύτερο γεωγραφικό χαρακτήρα, η οποία τιμά και προβάλλει τους κόπους και τις προσπάθειες αθλητών της ελληνικής περιφέρειας, με επίκεντρο τη δυτική Ελλάδα, την Πελοπόννησο και ιδιαίτερα την γενέτειρα γη των Ολυμπιακών Αγώνων, την Ηλεία και την Αρχαία Ολυμπία.
    Είχαμε επίσης ειδικές βραβεύσεις, βραβεύσεις στην κατηγορία ΑμεΑ, αλλά και την μια εξαιρετικά δημοφιλή βράβευση, αυτή των κορυφαίων ποδοσφαιριστών του μεγάλου τοπικού πρωταθλήματος της Ηλείας.

   Ανάμεσα στους βραβευθέντες ήταν και οι Ήλειοι αθλητές με αναπηρία του "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας, Δημητρακόπουλος Ιωάννης και Διαμαντόπουλος Κωνσταντίνος, αμφότεροι με καταγωγή από την Αμαλιάδα, οι οποίοι βραβέυτηκαν για τις επιτυχίες τους στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα ΑμεΑ 2023 (Δημητρακόπουλος: Χρυσό μετάλλιο στο ατομικό ΤΤ8 και αργυρό μετάλλιο Διπλό MS14 στην Επιτρ. Αντισφαίριση και Διαμαντόπουλος: τρίτη θέση 100μ Ύπτιο S8. Οι παραπάνω αθλητές ήταν και ανάμεσα στους βραβευθέντες αθλητές του Δήμου Βέροιας στην εκδήλωση για τα Ελευθέρια της πόλης μας τον περασμένο Οκτώβριο. 

Πηγή: patrisnews.com

Δημητρακόπουλος Ιωάννης - Para Table Tennis / TT8

Διαμαντόπουλος Κωνσταντίνος - Para Swimming / S8










Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.