blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Στην 20η θέση το "Εν Σώματι Υγιεί" στον Πίνακα Κατάταξης Αθλητικών Σωματείων ΑμεΑ για το 2023

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

Στην 20η θέση το "Εν Σώματι Υγιεί" στον Πίνακα Κατάταξης Αθλητικών Σωματείων ΑμεΑ για το 2023

Στην 20η θέση το "Εν Σώματι Υγιεί" 
στον Πίνακα Κατάταξης Αθλητικών Σωματείων ΑμεΑ για το 2022



 Η κατάταξη έγινε με βάση των αριθμό μεταλλίων στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα ΑμεΑ το 2023

  Στην 20η θέση, μεταξύ 58 Αθλητικών Σωματείων ΑμεΑ από όλη την Ελλάδα, με την κατάκτηση 20 μεταλλίων για το 2023, κατετάγη το "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες.
   Η επίδοση αυτή είναι η ίδια με πέρσι, αν και το 2022 το "Εν Σώματι Υγιεί" είχε κατακτήσει 25 μετάλλια σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα ΑμεΑ (13-11-2). Φέτος, με 19 συμμετοχές αθλητών σε 8 Πανελλήνια Πρωταθλήματα, και με 20 μετάλλια συνολικά, το σωματείο της Βέροιας βρίσκεται στην 20η θέση, τόσο από πλευράς χρυσών, όσο και από πλευράς απόλυτου αριθμού. Η συνεχής παρουσία του "Εν Σώματι Υγιεί" σε υψηλό επίπεδο, αναδεικνύει την πόλη της Βέροιας και αποδεικνύει τη σοβαρή και επαγγελματική δουλειά που κάνουμε. 
   Στόχος για το 2024, είναι η συμμετοχή περισσότερων αθλητών σε εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις υψηλού αγωνιστικού επιπέδου. 



   Συγχαρητήρια στους αθλητές μας, τις προπονήτριες και προπονητές μας, αλλά και όλη τη μεγάλη οικογένεια του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας που βρίσκεται κοντά μας και στηρίζει το Σωματείο

Το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας, σας θέλει όλες και όλους κοντά του!! 







Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.