blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Επίσκεψη της Δρ. Γαροπούλου στα γραφεία του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

Επίσκεψη της Δρ. Γαροπούλου στα γραφεία του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας

Επίσκεψη της Δρ. Γαροπούλου στα γραφεία του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας



   Μια σημαντική επίσκεψη στα γραφεία μας είχαμε χθες, Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023, το απόγευμα. Η Δρ. Γαροπούλου Βασιλική,Μ.Sc’s.,Ph.,P.D. Καθ. Επιστήμης Ειδικής Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΑΠΘ & Καθ .ΔτΠΜΣ Νευροεπιστημών Ιατρικής σχολής ΑΠΘ, Μετάδιδάκτωρ Ιατρικής σχολής ΑΠΘ και φυσικά Πρέσβειρα της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ μας έκανε την τιμή να γνωρίσει από κοντά το χώρο μας. 

 Την Δρ. Γαροπούλου υποδέχτηκαν ο Τεχνικός Διευθυντής του "Εν Σώματι Υγιεί" κ. Καραϊωσήφ και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Συζητήθηκαν μεταξύ άλλων, τρόποι δράσεις για την προώθηση της ιδέας της κοινωνικής αλληλεγγύης μέσω του προσαρμοσμένου αθλητισμού και ο τρόπος συμπεριφοράς προς τα Άτομα με Αναπηρίες. 

   Η Δρ. Γαροπούλου, έχει διατελέσει Επιστημονικά Υπεύθυνη για την ανάπτυξη του αθλήματος του Bocce (Μπότσε) αλλά και του Προγράμματος "Νεαροί Αθλητές" (Young Athletes) των Special Olympics Hellas στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το οποίο και εντάχθηκε και στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος SO Get into It, υπό την εποπτεία και σε συνεργασία με την Διευθύντρια των SO Hellas κ. Άρτεμις Βασιλακοπούλου, και με αυτή την ιδιότητα δώρισε στο σωματείο μας μια σημαία των Special Olympics Hellas η οποία χρησιμοποιήθηκε στους Παγκόσμιους Αγώνες της Αθήνας το 2011. Αντίστοιχα το σωματείο μας διά χειρός κ. Καραϊωσήφ της δώρισε ένα t-shirt του "Εν Σώματι Υγιεί".



Ευχαριστούμε θερμά την Δρ. Γαροπούλου και ελπίζουμε να ακολουθήσουν κι άλλες πολλές. Το "Εν Σώματι Υγιεί" ήταν και παραμένει πάντα ανοιχτό και θετικό για συνεργασία με άτομα και φορείς από το χώρο της αναπηρίας 

Η κ. Γαροπούλου Β. με τον κ. Καραϊωσήφ Αλ.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.