blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Νέοι Αθλητές με Αναπηρία στο "Εν Σώματι Υγιεί"

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023

Νέοι Αθλητές με Αναπηρία στο "Εν Σώματι Υγιεί"

 Νέοι Αθλητές με Αναπηρία στο "Εν Σώματι Υγιεί"


Δύο νέες προσθήκες για το Τμήμα Στίβου του σωματείο μας

   Δύο ακόμα νέοι αθλητές με αναπηρία προστέθηκαν στο αθλητικό δυναμικό του σωματείου μας την περασμένη εβδομάδα, με την έκδοση των δελτίων αθλητικής τους ιδιότητας από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ. Οι δύο αθλητές θα ενισχύσουν την ομάδα Στίβου του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας

Πρόκειται για τον 25χρονο Δαδαλή Αθανάσιο και τον 17χρονο Λόλα Ιωάννη-Παναγιώτη, αμφότεροι με κινητική αναπηρία στα άνω άκρα. Οι δύο αθλητές προπονούνται υπό την καθοδήγηση του έμπειρου προπονητή Βαγγέλη Παπανίκου, (πρώτου προπονητή του χρυσού Ολυμπιονίκη Μίλτου Τεντόγλου) σε άλματα και δρόμους ταχύτητας αντίστοιχα ενώ αγωνίζονται ήδη ως αθλητές στίβου σε πρωταθλήματα ΣΕΓΑΣ (αρτιμελών) με την ομάδα της Γυμναστικής Ένωσης Γρεβενών και μάλιστα με αξιοσημείωτες επιδόσεις. 

Με τις νέες προσθήκες, φτάσαμε αισίως στους 30 αθλητές με αναπηρίες και σύντομα θα ανακοινωθούν άλλοι δύο αθλητές

Οι Διοίκηση του "Εν Σώματι Υγιεί" καλωσορίζει τους δύο αθλητές και τον προπονητή τους, στην οικογένεια του σωματείου η οποία ολοένα και μεγαλώνει!! 


Ο αθλητής Λόλας Ιωάννης Παναγιώτης



Ο Λόλας με τον προπονητή του Βαγγέλη Παπανίκο


Ο Βαγγέλης Παπανίκος με τον αθλητή του Μίλτο Τεντόγλου μετά το Παγκ. Πρωτ. Εφήβων 2016







Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.