blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Ifaistiada Goalball Tournament 2023

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

Ifaistiada Goalball Tournament 2023

Διεθνές Τουρνουά Goalball "Ηφαιστειάδα 2023"


Πρώτη και αήττητη η Εθνική Ομάδα Ανδρών. Στην 3η θέση ο ΑΣΤ "Ηφαιστος" Θεσσαλονίκης


Με θριαμβεύτρια την Εθνική ομάδα Goalball των ανδρών ολοκληρώθηκε την Κυριακή 26/11 το Διεθνές Τουρνουά Γκολμπολ "Ηφαιστειάδα 2023", που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο της Σταυρούπολης. Νίκησε στον τελικό την ολλανδική Χέρκουλες 14-8. Η διοργανώτρια ομάδα του Ηφαίστου τερμάτισε στην 3η θέση καθώς στο "μικρό" τελικό επικράτησε της έτερης ολλανδικής ομάδας του τουρνουά, της Βάαλβαϊκ με 10-7.

Η σύνθεση της Εθνικής:
Πριν τη συμμετοχή της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, η Εθνική ομάδα των ανδρών, που κατέκτησε την 1η θέση στο τουρνουά, αγωνίστηκε με τους: Γρηγόρη Τάτση, Αντριάνο Μπεζιάνι, (A.Σ. ΑμεΑ Κεραυνός), Ιωάννη Σκουρμπούτη, Σωκράτη Διγγόλη, Θεοχάρη Μαρινέλη (A.Σ. ΑμεΑ Ιωνάς), Θανάση Χατζηπάντου (A.Σ. ΑμεΑ Κλειώ).




Στο Κλειστό της Σταυρούπολης την ΕΑΟΜ-ΑμεΑ εκπροσώπησαν ο Β’ Αντιπρόεδρος Στέφανος Φασσιάς και το Μέλος του Δ.Σ. και Έφορος των Εθνικών Ομάδων Κωνσταντίνος Σιάχος.

Στο περιθώριο του τουρνουά πραγματοποιήθηκε και σεμινάριο παρουσίασης των νέων κανονισμών διαιτησίας, με εισηγήτρια τη Senior Course Conductor της IBSA Ντίνα Μέρντι, η οποία τιμήθηκε από τους διοργανωτές.


Οι ομάδες που συμμετείχαν:

1. ΑΣΤ Ήφαιστος Θεσσαλονίκης
2. ΑΣΤ Πυρσός Θεσσαλονίκης
3. Εθνική Ελλάδος
4. Εθνική Κοσσόβου
5. Hercules (NED)
6. Waalwijk (NED)


Η Senior Course Conductor της IBSA Ντίνα Μέρντι με τον Αρχιδιαιτητή της Ελλάδας
και Level III Goalball Referee κ. Χριστόδουλο Αντώνιο



Πηγή: eaom-amea.gr

















Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.