blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Boccia 2023: Ασημένιος ο Ντουμανόπουλος στο Aτομικό

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Boccia 2023: Ασημένιος ο Ντουμανόπουλος στο Aτομικό

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Boccia 2023
Δεύτερος ο Ντουμανόπουλος Νικόλαος στο Aτομικό της Κατηγορίας BC4


Ισόπαλη η κανονική διάρκεια - Ήττα στο tie-break

  Εδραίωσε την θέση του στην ελίτ της κατηγορίας BC4 ο αθλητής του "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας Ντουμανόπουλος Νικόλαος, με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης (όπως και πέρσι) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Boccia 2023, που διεξήχθη στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ιλίου «Γεώργιος Κακούρης» από 14 ως 18 Ιουνίου 2023. Τα φαβορί του αθλήματος επικράτησαν στις κατηγορίες τους, προσφέροντας πολύ υψηλού επιπέδου θέαμα και σε κάποιες κατηγορίες χρειάστηκε η παράταση, για να πάρουν τη νίκη.

Ήττα στις λεπτομέρειες για τον Ντουμανόπουλο

   Η παράταση χρειάστηκε για να καμφθεί η αντίσταση του αθλητή μας, ενώ η κανονική διάρκεια του αγώνα είχε λήξει 2-2. Αναλυτικά τα αποτελέσματα του αθλητή μας:

Αγώνες Ομίλου:

Νίκη 4-3 με Τσαούση (Αργοναύτες)

Νίκη 3-0 με Σταμούλη (Παναθηναϊκός Α.Ο. ΑμεΑ)

Ημιτελικός:

Νίκη 4-1 με Καλαϊτζιδάκη (Αρίων Χανίων)

Τελικός:

Ήττα 2-3 με Κωνσταντόπουλο (ΑΣΑΧ) (2-2 κανονικός αγώνας)



   Τον αθλητή συνόδεψαν οι γονείς του Θωμάς και Μαρία ενώ στο πλευρό του βρέθηκαν η ασκούμενη του σωματείου Μαριάννα Καραγιαννοπούλου που σπουδάζει πλέον στην Αθήνα με τον πατέρας της Γιώργο Καραγιαννόπουλο, Κ.Φ.Α..


















Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.