blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Νέων ΑμεΑ 2023: Εκπληκτική εμφάνιση από τον Τσιάτση Αριστείδη

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Νέων ΑμεΑ 2023: Εκπληκτική εμφάνιση από τον Τσιάτση Αριστείδη

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Νέων ΑμεΑ 2023
Εκπληκτική η εμφάνιση του Τσιάτση με δύο χρυσά μετάλλια και δύο ατομικά ρεκόρ


Αγωνίστηκε στην κατηγορία T11/U20 με συνοδό-αθλήτρια την Αλεξάνδρου Κλαίρη

   Υπό βροχή στο μεγαλύτερο μέρος των αγώνων διεξήχθη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ Νέων Νεανίδων και Παίδων, Κορασίδων, στο Δημοτικό Στάδιο Σχηματαρίου, την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023. Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες σημειώθηκαν αρκετά πανελλήνια ρεκόρ με κάποια από αυτά που "έσπασαν" να μετρούν μια δεκαετία και πλέον.

   Το "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας, συμμετείχε στους αγώνες με τον 17χρονο αθλητή με πρόβλημα όρασης Τσιάτση Αριστείδη, ο οποίος αγωνίστηκε φέτος για πρώτη φορά στην κατηγορία Νέων (U20). Ο Τσιάτσης αγωνιζόμενος στην κατηγορία Τ11 με συνοδό-αθλήτρια (guide-runner) την εκπαιδευτικό Φ.Α. Αλεξάνδρου Κλαίρη, στα 100μ και 200μ κατάφεραν και κατέκτησαν την πρώτη θέση και στα δύο αγωνίσματα με παράλληλη βελτίωση των ατομικών τους ρεκόρ. Να θυμίσουμε ότι ο Τσιάτσης παραμένει κάτοχος των Πανελληνίων Ρεκόρ στα δύο παραπάνω αγωνίσματα στην κατηγορία Παίδων (U17). 



100μ: 1η θέση με 18.90 (προηγούμενη επίδοση 20.75)

200μ: 1η θέση με 44.40 (προηγούμενη επίδοση 50.00)

Ο Τσιάτσης, ο οποίος προπονείται υπό την επίβλεψη του κ. Καραϊωσήφ, συνοδεύτηκε στο Σχηματάρι από σύσσωμη την οικογένεια του, Θωμά και Λαμπρινή (γονείς) και Χριστίνα, Εύη (αδερφές) που τον στηρίζουν σε κάθε του βήμα στον παραολυμπιακό αθλητισμό. 














Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.