blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Εν Ενεργεία Αθλητές με Αναπηρία του "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας στη Σχολή Προπονητών Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Εν Ενεργεία Αθλητές με Αναπηρία του "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας στη Σχολή Προπονητών Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης

Μαύρης και Δημητρακόπουλος στη Σχολή Προπονητών Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Γ' Κατηγορίας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού



Οι δύο εν ενεργεία αθλητές με αναπηρία του "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας συμμετέχουν με επιτυχία στη Σχολή Προπονητών


   Με μαζική συμμετοχή άρχισε τον περασμένο Φεβρουάριο η Σχολή Προπονητών/τριών Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Γ΄ Κατηγορίας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού σε συνεργασία με την ΕΦΟΕπΑ. 

   Η διδασκαλία γίνεται εξ αποστάσεως  με τη βοήθεια της τεχνολογίας, για το θεωρητικό μέρος, ενώ για το πρακτικό γίνονται διήμερα συναντήσεων στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Η Σχολή έχει έδρα την Αθήνα και την παρακολουθούν συνολικά 91 άτομα από πολλές περιοχές της χώρας. Ανάμεσά τους νυν και πρώην πρωταθλητές Ελλάδας και πολλοί ακόμα, που θέλουν ν’ ακολουθήσουν αυτόν τον τομέα.

   Ανάμεσα στους συμμετέχοντες/επιμορφούμενους βρίσκονται δύο εν ενεργεία αθλητές με αναπηρία του Τμήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Σωματείου μας. Πρόκειται για τους Λευτέρη Μαύρη (φωτ.2), που αγωνίζεται στην κλάση 6 ορθίων, βρίσκεται στην θέση 34 της παγκόσμιας κατάταξης, πρώην μέλος της Εθνικής Ομάδας ΑμεΑ και Γιάννη Δημητρακόπουλο (φωτ. 3), που αγωνίζεται στην κλάση 8 ορθίων με πολλά χρόνια εμπειρίας στο άθλημα. 

Φωτ.1: Μαύρης (δεξιά) και Δημητρακόπουλος (αριστερά) στο πρακτικό μέρος 
της Σχολής Προπονητών στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας

   Στη διάρκεια του πρώτου μαθήματος ο διευθυντής της Σχολής, που είναι παράλληλα επιστημονικός συνεργάτης της ομοσπονδίας, χαρακτήρισε εισαγωγική για τους μελλοντικούς προπονητές τη Σχολή Γ κατηγορίας κι έδειξε αισιόδοξος ότι γρήγορα μετά τα τέλος της θα προκηρυχθεί από τη Γ.Γ.Α. η Σχολή Β κατηγορίας. Οι διαδικτυακές συναντήσεις  θα κρατήσουν μέχρι τον Ιούλιο. Οι εισακτέοι θα διδαχθούν από ειδικούς τα μαθήματα: Αθλητική διατροφή, Φυσικοθεραπεία, Αθλητική ψυχολογία, Φυσιολογία, Μεθοδολογία Επιστημονικής Έρευνας, Ειδική Προπονητική, Αντιντόπινγκ, Πλαίσιο Παιδικής Προστασίας, Τεχνική ανάλυση, Οργάνωση & Διοίκηση Αθλητισμού, Κινητική Μάθηση, Βιομηχανική, Ανατομία, Ηθική και Ακεραιότητα στον Αθλητισμό, Μεθοδολογία Διδασκαλίας και Αθλητική Παιδαγωγική.

Μαύρης Λευτέρης, ΤΤ6

Δημητρακόπουλος Γιάννης, ΤΤ8


Πηγή: www.novasports.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.