blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Με 3 αθλητές το "Εν Σώματι Υγιεί" στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιtρ. Αντισφαίρισης ΑμεΑ 2022

Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Με 3 αθλητές το "Εν Σώματι Υγιεί" στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιtρ. Αντισφαίρισης ΑμεΑ 2022

 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ 2022

Με 3 αθλητές συμμετέχει το "Εν Σώματι Υγιεί" ΑΣ ΑμεΑ Βέροιας



Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, 27-29/05/2022


Με 77 αθλητές και αθλήτριες από 14 αθλητικά σωματεία θα διεξαχθεί το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ, το ερχόμενο τριήμερο 27-29 Μαΐου 2022 στην Αίθουσα STAG του Σταδίου Ειρήνης & Φιλίας. Διοργανωτής είναι η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ με την βοήθεια της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Στους αγώνες θα διεξαχθούν για πρώτη φορά σε εθνικό επίπεδο αγώνες Διπλών και Διπλών Μικτών, μετά τις πρόσφατες αλλαγές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. 

Οι συμμετοχές του "Εν Σώματι Υγιεί" ΑΣ ΑμεΑ ΒέροιαςΜε τρεις αθλητές θα συμμετέχει το "Εν Σώματι Υγιεί" οι οποίο θα αγωνιστούν στο ατομικό της κατηγορίας τους και στο Διπλό Ανδρών:

1. Μαύρης Ελευθέριος (ΤΤ6)
2. Δημητρακόπουλος Ιωάννης (ΤΤ8)
3. Πετρόπουλος Ευστράτιος (ΤΤ10)

και Μαύρης/Δημητρακόπουλος (MS14-18)

Μαύρης Λευτέρης (ΤΤ6)


Τους αθλητές θα συνοδέψει ο Τεχνικός Διευθυντής του "Εν Σώματι Υγιεί" και Τεχνικός Σύμβουλος της Εθνικής Ομάδας κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος.

Το "Εν Σώματι Υγιεί" συμμετέχει στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Επιτρ. Αντισφαίρισης ΑμεΑ από το 2016 με 31 συμμετοχές και έχει κατακτήσει συνολικά 27 πανελλήνιες νίκες (1-12-14). 

Καραϊωσήφ και Δημητρακόπουλος (ΤΤ8)

Ο Πετρόπουλος (ΤΤ10) με τον πρώην αθλητή του "Εν Σώματι Υγιεί" Κάπα Κων.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.