blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Με "στόχο" το βάθρο ο Λούκας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας ΑμεΑ 2022

Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Με "στόχο" το βάθρο ο Λούκας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας ΑμεΑ 2022

 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας ΑμεΑ 2022
Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών, Σάββατο 28/05/2022

"Στοχεύει" στο βάθρο ο τοξοβόλος του "Εν Σώματι Υγιεί" ΑΣ Βέροιας


Σε μια θέση στο βάθρο των νικητών "στοχεύει" ο Ναουσαίος τοξοβόλος του "Εν Σώματι Υγιεί" Γιώργος Λούκας, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας ΑμεΑ 2022. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 28/05/2022 στο προπονητήριο "Ευαγγελία Ψαρά" του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών.

Ο Γιώργος Λούκας, θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά σε αγώνες της παραολυμπιακής τοξοβολίας (para archery), στο αγώνισμα Recurve Men Open, με στόχο τουλάχιστον να υπερασπιστεί την περσυνή του τρίτη θέση. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ως μέλος του Αθλητικού Σκοπευτικού Ομίλου Νάουσας με επιτυχία σε αγώνες στην ολυμπιακή εκδοχή του αθλήματος της τοξοβολίας.  

Ο Γιώργος Λούκας από τη Νάουσα

   Τον αθλητή συνοδεύει η προπονήτρια Αλεξάνδρου Κλαίρη . Η αποστολή θα αναχωρήσει από τη Βέροια την Παρασκευή 27 Μαΐου και θα επιστρέψει την Κυριακή 29 Μαΐου. 









Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.