blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Αναζήτηση Συνεργατών μέσω Ανταποδοτικού Πλάνου Χορηγίας

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

Αναζήτηση Συνεργατών μέσω Ανταποδοτικού Πλάνου Χορηγίας

 Αναζήτηση Συνεργατών μέσω Ανταποδοτικού Πλάνου Χορηγίας



για την εύρεση πόρων για την κάλυψη των διεθνών υποχρεώσεων του αθλητή Μαύρη Λευτέρη


Ο αθλητής του "Εν Σώματι Υγιεί" Μαύρης Λευτέρη, για την αγωνιστική χρονιά 2022 βρίσκεται στη λίστα με τους αθλητές του Εθνικού Σχεδιασμού της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ, στην Κατηγορία Στήριξης, με στόχο, μέσω της συμμετοχής του σε αξιολογημένα Διεθνή Τουρνουά, να μπει στην Παγκόσμια Κατάταξη του αθλήματος (χρειάζεται μόνο μια νίκη για να το καταφέρει) και να γίνει ισότιμο μέλος της Εθνικής Ομάδας ΑμεΑ. 

Για το λόγο αυτό, τόσο ο ίδιος, όσο και εμείς σαν σωματείο, στηρίζουμε την προσπάθειά του και αναζητούμε επιχειρήσεις ή/και επαγγελματίες από την περιοχή μας για να γίνουν αρωγοί στην προσπάθεια του αθλητή μας, μέσω ενός ανταποδοτικού πλάνου χορηγίας. 


Λίγα λόγια για τον αθλητή Μαύρη Λευτέρη:

   Ο Λευτέρης Μαύρης είναι 24 ετών, κατάγεται και ζει στην Πάτρα. Είναι γόνος πολύτεκνης οικογένειας και γεννήθηκε με μια σπάνια πάθηση που ονομάζεται Αρθρογρύπωση, η οποία επηρεάζει την ανάπτυξη και λειτουργία των σκελετικών μυών. Η αναπηρία του όμως δεν στάθηκε εμπόδιο στο να σπουδάσει (απόφοιτος Τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής, Πολυτεχνείου Πατρών) και να ζει μια απόλυτα φυσιολογική ζωή. 

   Από την ηλικία των 15 ετών ασχολείται με την Επιτραπέζια Αντισφαίριση και αγωνίζεται τόσο σε Πρωταθλήματα αρτιμελών, όσο και σε Πρωταθλήματα ΑμεΑ. Από το 2016 βρίσκεται στην προεπιλογή αθλητών της Εθνικής Ομάδας ΑμεΑ στην οποία μάλιστα διετέλεσε και Αρχηγός, με αρκετές διεθνείς συμμετοχές (Κλουζ 2106, Λάσκο, Βάρνα, Λινιάνο, Μπρατισλάβα 2017 και Μπρνο 2019). Επί του παρόντος αγωνίζεται με τα χρώματα του "Εν Σώματι Υγιεί" στα ΑμεΑ και με το σωματείο "Ίφιτος" Πατρών στους αρτιμελείς. Την αγωνιστική χρονιά 2021 κατάφερε και κέρδισε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΑμεΑ, στο Ομαδικό, ενώ ήταν τρίτος στο Ατομικό της Κατηγορίας του. Παράλληλα, έγινε ο πρώτος αθλητής με αναπηρία που αγωνίστηκε ποτέ στην Α1 Εθνική Κατηγορία με την ομάδα του Ιφίτου. 


 Για την αγωνιστική χρονιά 2022 βρίσκεται στη λίστα με τους αθλητές του Εθνικού Σχεδιασμού της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ, στην Κατηγορία Στήριξης, με στόχο, μέσω της συμμετοχής του σε αξιολογημένα Διεθνή Τουρνουά, να μπει στην Παγκόσμια Κατάταξη του αθλήματος (χρειάζεται μόνο μια νίκη για να το καταφέρει) και να γίνει ισότιμο μέλος της Εθνικής Ομάδας ΑμεΑ. 

   Για τους παραπάνω λόγους, αναζητούμε συνεργάτες (επιχειρήσεις - επαγγελματίες), ώστε μέσω ενός χορηγικού πλάνου, αφενός μεν να μπορέσει ο αθλητής μας να συμμετέχει στα Διεθνή Τουρνουά που βρίσκονται στο αγωνιστικό του πλάνου για τη φετινή χρονιά, αφετέρου δε, χρηματοδοτώντας έναν αθλητή με αναπηρία, συμβάλλουν στην περαιτέρω διαμόρφωση του κοινωνικού τους προφίλ. Η μορφή και το ύψος της χορηγίας θα διαμορφωθεί κατόπιν συνεννόησης. Ως ανταπόδοση, το όνομα ή/και το λογότυπο της εταιρίας/επιχείρησης θα βρίσκεται τόσο στις εμφανίσεις του αθλητή στους αγώνες, όσο και στα Δελτία Τύπου και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης των σωματείων που ανήκει και του ίδιου.

   Περισσότερες πληροφορίες για το σωματείο μας, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.r4rehab.blogspot.gr και μέσω facebook www.facebook.com/enswmatiygiei  και στο www.ifitos-patron.com πληροφορίες για το συνεργαζόμενο σωματείο "Ίφιτος" Πατρών. 

Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 6976591081 ή απευθείας με τον αθλητή στο email elmavris@gmail.com

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία και παραμένουμε στη διάθεσή σας οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνηση. 


Κατεβάστε την πρόταση συνεργασίας σε μορφή .pdf   ΕΔΩ






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.