blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Φιλανθρωπικός Αγώνας στη μνήμη του Βαγγέλη Βρόντζου

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

Φιλανθρωπικός Αγώνας στη μνήμη του Βαγγέλη Βρόντζου

Φιλανθρωπικός Αγώνας στη μνήμη του Βαγγέλη Βρόντζου



"Παίζουμε στη μνήμη του Βαγγέλη μας"

Ένας χρόνος συμπληρώνεται από τον άδικο και πρόωρο χαμό του 16χρονου αθλητή μας Βαγγέλη Βρόντζου, του οποίου η προσπάθεια αποκατάστασης της υγείας του, είχε συγκινήσει και κινητοποιήσει όλους μας..
Από την οικογένεια του ανακοινώθηκε πως θα τελεστεί ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη του το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022, στις 10πμ, στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών.

Φιλανθρωπικός Ποδοσφαιρικός Αγώνας απο το OLSC Thessaloniki Branch 

Αργότερα, στις 11.30πμ, στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών, θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου στη μνήμη του Βαγγέλη Βρόντζου. Θα αγωνιστούν μεικτά η ομάδα 6X6 του Συνδέσμου της Liverpool Θεσσαλονίκης και όλα τα μέλη και φίλοι που επιθυμούν, η ενιαία ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών και του Δικηγορικού Συλλόγου Έδεσσας “Pellalaw United” και μέλη της Ομάδας Μαραθωνίου Γιαννιτσών. 


Σημειώνεται ότι για την παρακολούθηση του φιλικού αγώνα στα Γιαννιτσά θα κόβεται επί τόπου εισιτήριο με συμβολικό αντίτιμο. Ό,τι ποσό συγκεντρωθεί στο πλαίσιο του αγώνα αλλά και από τις συνεισφορές του συνδέσμου και των υπόλοιπων ομάδων και φίλων τους, θα κατατεθεί στον Σύλλογο Παραπληγικών και Κινητικά Ανάπηρων Νομού Πέλλας.

Με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Πέλλας.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.