blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Στον Εθνικό Σχεδιασμό Χειμερινών Αθλημάτων ο Πετράκης

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

Στον Εθνικό Σχεδιασμό Χειμερινών Αθλημάτων ο Πετράκης

Στον Εθνικό Σχεδιασμό Χειμερινών Αθλημάτων 2020-21 ο Κωνσταντίνος Πετράκης 

του "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας





   Ανακοινώθηκε από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες, ο πίνακας με τους αθλητές και τις αθλήτριες που πληρούν τα κριτήρια και εντάσσονται στον Εθνικό Σχεδιασμό των Χειμερινών Αθλημάτων για την περίοδο 2020-21. 
   Στον πίνακα του σχεδιασμού β΄ κατηγορίας εντάχθηκε και πάλι οι αθλητής από τη Βέροια Πετράκης Κωνσταντίνος. Ο αθλητής του "Εν Σώματι Υγιεί" βρίσκεται σε περίοδο συνεχής προετοιμασίας για τις διεθνής αγωνιστικές υποχρεώσεις στο άθλημα της παρα-χιονοσανίδας (para-snowboard) για να μπορέσει να κρατηθεί ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη της κατηγορίας του (SB-UL) και να κάνει το κάτι παραπάνω από την περσινή 6η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, στοχεύοντας βέβαια στους επόμενους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες (Πεκίνο 2022). 
  Να θυμίσουμε, ότι ο Πετράκης ήταν ο μοναδικός Έλληνας αθλητής που συμμετείχε στους τελευταίους Παραολυμπιακούς Αγώνες (Pyeongchang 2018) και ο πρώτος αθλητής από τη Βέροια που συμμετείχε ποτέ στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του αθλητισμού των Ατόμων με Αναπηρίες. 






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.