blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Το 2019 του "Εν Σώματι Υγιεί" σε αριθμούς

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

Το 2019 του "Εν Σώματι Υγιεί" σε αριθμούς

Εν Σώματι Υγιεί: Ανασκόπηση της χρονιάς 2019 - Εκτιμήσεις για το 2020! 

 

 

   Μας αρέσει τα τελευταία χρόνια, στο ξεκίνημα του νέου έτους, να κάνουμε μια σύντομη ανασκόπηση της χρονιάς που μας πέρασε, μιλώντας με αριθμούς και να κάνουμε μια μίνι πρόβλεψη -συγκρατημένη πάντα- για την αγωνιστική σεζόν που μόλις ξεκίνησε! 
   Νέα μέλη, νέοι αθλητές, συμμετοχές σε Πανελλήνια κ Παγκόσμια Πρωταθλήματα, Πανελλήνιες Νίκες, συμμετοχές σε Εθνικές Ομάδες και φυσικά το αποκορύφωμα όλων, το highlight του 2019, η βράβευση του "Εν Σώματι Υγιεί" με το Ευρωπαϊκό Βραβείο "Βέλτιστων Πρακτικών για την Προώθηση των ΑμεΑ στον Αθλητισμό" από το Πανεπιστήμιο Πατρών. 

To 2019 με αριθμούς:

1 Ευρωπαϊκό Βραβείο 
1 συμμετοχή σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα
2 συμμετοχές σε Εθνικές Ομάδες
4 νέα Μέλη 
4 τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα που συμμετείχαμε 
5 νέοι Αθλητές με Αναπηρία
5 Παραολυμπιακά Αθλήματα που καλλιεργούμε
11 συμμετοχές σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα
14 Πανελλήνιες Νίκες (4 χρυσά - 6 ασημένια - 4 χάλκινα)
33η θέση στην κατάταξη των σωματείων Πανελλαδικά
319 επιπλέον "ακόλουθοι" της σελίδας μας στο Facebook
83 αναρτήσεις στην ιστοσελίδα μας με
19335 επισκέψεις






Εκτίμηση για το 2020:

   Υποδεχόμαστε το νέο - Παραολυμπιακό- έτος με όνειρα και φιλοδοξίες! Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και αποφασιτικότητα να αγωνιζόμαστε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
   Το 2020 βρίσκει τα Τμήματα Boccia, Para Table Tennis και Badminton, αισθητά ενισχυμένα σε σχέση με πέρσι, με την προσθήκη νέων αθλητών αλλά κ την επιστροφή αθλητών που είχαν δοθεί δανεικοί. Εκτιμούμε ότι θα έχουμε συμμετοχή σε ακόμα 1 ή 2 παραολυμπιακά αθλήματα (Τοξοβολία, Κολύμβηση) πέραν αυτών που ήδη καλλιεργούμε, ίσως να έχουμε διπλάσιο αριθμό συμμετοχών από ότι το 2019 και φυσικά πολλά περισσότερα μετάλλια και άνοδο στην πανελλήνια κατάταξη.
   Τέλος, αναμένουμε με αγωνία τις συμμετοχές του Κων/νου Πετράκη στις διεθνείς αγωνιστικές υποχρεώσεις στο Para Snowboard, αλλα και τη συμμετοχή του Άρη Γίδαρη με την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. 
    Η εκτίμηση γίνεται βάση των δυνατοτήτων των αθλητών μας, σε συνδυασμό με τις υπάρχουσες αγωνιστικές συνθήκες.




Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές και αθλήτριές μας, καθώς και στους προπονητές, εθελοντές και όλους όσους μας στηρίζουν, ένα ευτυχισμένο, υγιές και δημιουργικό 2020.


Με εκτίμηση 

Αλέξανδρος Καραϊωσήφ
Επικεφαλής Προπονητής και Ιδρυτής του "Εν Σώματι Υγιεί"   


 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.