blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Coaching the Future One Day Conference

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Coaching the Future One Day Conference


Διεπιστημονικο Συνεδριο One-Day Conference 2019

"Coaching the future" 

Mediterranean College, Πέμπτη 19/09/2019





     Οι Σχολές Επιστημών Υγείας και Αθλητισμού, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Ψυχολογίας του Mediterranean College ανακοινώνουν τη διοργάνωση του Διεπιστημονικού Συνεδρίου “Coaching The Future, την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019 στη Θεσσαλονίκη. Οι εργασίες του συνεδρίου θα διεξαχθούν στο Lecture Hall του Mediterranean College, Εγνατία 2-4, στη Θεσσαλονίκη.
    Η επιμόρφωση και διαρκής προσπάθεια απόκτησης νέας γνώσης όσων εμπλέκονται στον τομέα της Αθλητικής Επιστήμης και της Υγείας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη σύζευξη της ερευνητικής τεκμηρίωσης με την πρακτική εφαρμογή. Οι επιστημονικές ενότητες του συνεδρίου “Coaching The Future” καλύπτουν ευρεία θεματικών που αφορούν την Προπονητική, το Sports Management, την Αθλητική Ψυχολογία και Εκπαίδευση, τη Φυσικοθεραπεία και την Αποκατάσταση. Στόχος του συνεδρίου είναι να παρουσιάσει νέα γνώση και πρόσφατα ερευνητικά δεδομένα που καθιερώνουν την Άσκηση, την Υγεία και την Ευρωστία ως αλληλένδετες έννοιες κάτω από μια κοινή διεπιστημονική προσέγγιση.

Το Coaching The Future-One Day Conference μπορούν να παρακολουθήσουν:

  • Ακαδημαϊκοί-Ερευνητές Διοικητικών, Ανθρωπιστικών & Επιστημών Υγείας.
  • Επαγγελματίες στον τομέα της Υγείας και του Αθλητισμού, της Ψυχολογίας και του Sports Management.
  • Φοιτητές και απόφοιτοι προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων των Επιστημών Υγείας & Αθλητισμού, Διοίκησης Επιχειρήσεων και Ψυχολογίας του Mediterranean College Θεσσαλονίκης, αλλά και άλλων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.
  • Ευρύτερο κοινό για λόγους προσωπικής ενημέρωσης.



Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου, 10.00-18.00 - ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Η παρακολούθηση της εκδήλωσης προϋποθέτει τη δήλωση συμμετοχής 

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε ΕΔΩ ή καλέστε στο 2310 287779

ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ


Ένας εκ των ομιλητών του συνεδρίου, στον τομέα του Sports Management, θα είναι και ο Ιδρυτής του Α.Σ. ΑμεΑ "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας, κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος, του οποίου η παρουσίασει έχει τον τίτλο: |Σύσταση και Λειτουργία Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ: Η περίπτωση του "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας|




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.