blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: 12ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 5Χ5 Τυφλών

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

12ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 5Χ5 Τυφλών

 Στη Ρώμη για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Εθνική μας Ομάδα Ποδοσφαίρου 5Χ5 Τυφλών

 



   Η 12η διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου 5Χ5 Τυφλών της IBSA, φιλοξενείται στην πρωτεύουσα της Ιταλίας, Ρώμη από τις 17 ως τις 24 Σεπτεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του Προπονητικού Κέντρου Παραολυμπιακών Αθλημάτων Fontane. 
Εκτός της ανάδειξης του Πρωταθλητή Ευρώπης, η σημασία του τουρνουά είναι μεγάλη αφού οι δύο πρώτες ομάδες θα προκριθούν απευθείας και για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες ΤΟΚΥΟ2020. 
   Η Εθνική μας Ομαδα, επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία μετά από 4 χρόνια αφού κατάφερε και προκρίθηκε στο Πανευρωπαϊκό μέσα από την προκριματική διαδιακασία, θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 
   Οι 10 συμμετέχουσες ομάδες είναι χωρισμένες σε 2 Ομίλους όπου προκρίνονται οι 2 πρώτες στα ημιτελικά και οι υπόλοιπες θα αγωνιστούν για τις θέσεις κατάταξης.

Όμιλος Α'



1. Ιταλία (Διοργανώτρια)
2. Τουρκία
3. Ισπανία
4. Βέλγιο
5. Ρουμανία

Όμιλος Β'  

1.  Ρωσία (Κάτοχος Τροπαίου)
2. Γαλλία
3. Αγγλία
4. Γερμανία
5. Ελλάδα

 








Η δράση ξεκινά το πρωί της 17ης Σεπτεμβρίου (10πμ ώρα Ελλάδος), όπου οι διοργανωτές Ιταλοί αντιμετωπίζουν τους πρωταθλητές του 2015 Τούρκους στον εναρκτήριο αγώνα του Ά Ομίλου.

Το πρόγραμμα των αγώνων: 






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.