blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: 8o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Εργαζομένων στα Μ.Μ.Ε.

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

8o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Εργαζομένων στα Μ.Μ.Ε.

8o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης 

Σάββατο 9 Ιουνίου 2018, Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας



   Τα πληκτρολόγια να μπουν για λίγο στην άκρη. Οι κάμερες και τα μικρόφωνα να κλείσουν, οι φωτογραφικές μηχανές να μείνουν στο σπίτι, τώρα είναι ώρα για ψυχαγωγία. Εντάξει, η εποχή της κρίσης έχει χτυπήσει γερά και τον κλάδο του Τύπου, αλλά μη χαθεί και η διάθεση να κάνουμε πράγματα για την προσωπική μας ευχαρίστηση. Η ενασχόληση με τον αθλητισμό ίσως είναι ό,τι καλύτερο για χαλάρωση και χρόνια τώρα η επιτραπέζια αντισφαίριση (το πινγκ πονγκ, όπως λέγεται συνηθέστερα σε επίπεδο παιχνιδιού) φροντίζει να δίνει αυτή την ευκαιρία στους ανθρώπους των Media.
   Το καθιερωμένο ατομικό τουρνουά διεξάγεται και φέτος στην ομοσπονδιακή αίθουσα STIGA στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας και αρχίζει από τις 10:00. Αν χρειαστεί επίσης και πάντα σε σχέση με τον αριθμό των συμμετοχών μπορεί να χρησιμοποιηθεί και δεύτερη μέρα αγώνων, στις 10 Ιουνίου.
  H προκήρυξη των αγώνων βρίσκεται  στο link --> anak_mme18.pdf ενώ για διάφορες πληροφορίες μπορούν ν’ απευθύνονται και στον υπεύθυνο του γραφείο Τύπου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Γιάννη Φάκαρο στο τηλέφωνο 6974016302. 


  Στους αγώνες επανέρχεται και ο αθλητής μεΑ του Εν Σώματι Υγιεί Κάπας Κωνσταντίνος, ο οποίος έχει την ιδιότητα του ανταποκριτή της εβδομαδιαίας αθλητικής εφημερίδας της Ημαθίας "Κερκίδα". Στην τελευταία του συμμετοχή είχε καταφέρει να ανέβει στο 2ο σκαλί του βάθρου (βλέπε: 2016/06/blog)! Στη φετινή διοργάνωση θα συμμετέχει και ο υπέυθυνος του σωματείου μας κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος με την ιδιότητα του πρώην αθλητή Επιτρ. Αντισφαίρισης, ως guest συμμετέχων φίλος του αθλήματος.

Πηγή: newsit.gr



 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.