blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Amputee Football: Ελλάδα-Αγγλία=0-5 σε Διεθνές Φιλικό Αγώνα

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Amputee Football: Ελλάδα-Αγγλία=0-5 σε Διεθνές Φιλικό Αγώνα

Συγκίνησε και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων



  
   Την επίσημη εμφάνισή της μπροστά στο φίλαθλο κοινό, έκανε το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018 η Εθνική μας Ομάδα Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων, με αντίπαλο την Εθνική Ομάδα της Αγγλίας, σε ένα διεθνές φιλικό που το πρώτο του συγκεκριμένου είδους ποδοσφαίρου στη χώρα μας.
Η ομάδα δημιουργήθηκε εδώ και τρία χρόνια, και ως τώρα είχε αντιπάλους τυπικές ή άτυπες ομάδες αρτιμελών ποδοσφαιριστών. H αναμέτρηση έγινε στο Ζηρίνειο Αθλητικό Κέντρο στις 18.30 υπό την αιγίδα του Δήμου Κηφισιάς. Η Εθνική μας ομάδα παρουσιάστηκε με δυο πρόσωπα: Το 0-0 του α' ημιχρόνου έγινε 0-5 τελικό αλλά με τα 3 γκολ να μπαίνουν στο τελευταίο πεντάλεπτο, το σκορ είναι σχεδόν πλασματικό. Η Εθνική μας Ομάδα ξέμεινε από δυνάμεις, απέναντι σε μια πιο έμπειρη και πιο έτοιμη Αγγλία (2η στο Euro2017) που προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Νοεμβρίου στο Μεξικό.
    Ο αγώνας ήταν ενταγμένος τα πλαίσια της καμπάνιας προώθησης του αθλήματος από την UEFA με την ονομασία του project #EqualGame και έρχεται δύο εβδομάδες μετά το επιτυχημένο από όλες τις απόψεις προπονητικό camp που διεξήχθη στο Βώλακα Δράμας.
   Διαιτητές του ήταν ο Αλέξανδρος Καραϊωσήφ με πολυετή ενασχόληση ου με το Ποδόσφαιρο Τυφλών και εμπειρία στον αθλητισμό Ατόμων με Αναπηρίες και ο Λάζαρος Γιαγκιτζόγλου, Διαιτητές Ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Ημαθίας. 

 Πηγή: documentonews.gr

Μπορείτε να δείτε εδώ στιγμιότυπα από τον αγώνα: 





















Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.