blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Αναβολή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ 2016

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Αναβολή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ 2016

Αναβολή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ 2016
Λόγω των αγροτικών μπλόκων

 

   
Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Αμεα και η Τεχνική Επιτροπή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ 2016, αποφασισαν από κοινού την αναβολή των αγώνων που θα διεξάγονταν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 13-14 Φεβρουαρίου 2016, στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο στον Άλιμο της Αθήνας. Η απόφαση αυτή πάρθηκε με το σκεπτικό της ταλαιπωρίας ή και της αδυναμίας έγκαιρης προσέλευσης των αθλητικών αποστολών από την επάρχία στην Αθήνα, λόγω των κλιμακούμενων κινητοποιήσεων των αγροτών. 
    Να υπενθυμήσουμε ότι οι αθλητές που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα των παραολυμπιακών αθλημάτων έχουν κατά βάση κινητικές και αισθητηριακές αναπηρίες, οπότε και η μετακίνηση των αθλητών-συνόδων είναι εκ των πραγμάτων υπό ιδιαίτερες συνθήκες πόσο μάλλον και με τους δρόμους κλειστούς λόγω των μπλόκων...
    Νέα πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο δεκαήμερο του Μαϊου. 


   Εμείς στο ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ, σαν Α.Σ Προσαρμοσμένου Αθλητισμού, θα συμμετείχαμε στους αγώνες με τρεις αθλητές με κινητική αναπηρία και συνολικά εξαμελη αποστολή. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας και τις προπονήσεις μας για να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση όποτε ανακοινωθεί η διαξαγωγή του Πρωταθλήματος.







Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.