blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Ματαίωση 1st Greek Para Table Tennis Open

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Ματαίωση 1st Greek Para Table Tennis Open

Ματαιώση διοργάνωσης του 1ου Διεθνούς Οπεν Παραολυμπιακής Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης 

 



   Με λύπη και απογοήτευση ενημερωθήκαμε σήμερα το απόγευμα από την επίσημη ιστοσελίδα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ (ITTF Para Table Tennis - www.ipttc.org), αλλά και από την ίδια την Οργανωτική Επιτροπη, για την ματαιώση του προγραμματισμένου για τα τέλη Μαίου 2016, 1ου Διεθνούς Όπεν Τουρνουά Παραολυμπιακής Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ή 1st Greek Para Table Tennis Open, που είναι και η επίσημη ονομασία. 
  
 Στην επιστολή που λάβαμε, γίνεται λόγος για μη στήριξη της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτρ. Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Επ.Α.) προς την Οργανωτική Επιτροπή του τουρνουά και την Ελληνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.Ομ. - ΑμεΑ), για λόγους που αφορούν τη γραφειοκρατική διαδικασία διοργάνωσης του τουρνουά, αλλά και την αδυναμία εύρεσης του απαραίτητου αριθμού διαιτητών (!) για την κάλυψη των αγώνων.
    Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν 10 μέρες πριν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτρ. Αντισφ. ΑμεΑ 2016 (Αθηνα 13-14/02/2016) σαν Αθλητικό Σωματείο Ατόμων με Αναπηρίες εκφράζουμε την απογοήτευσή μας, διότι όπως έχουμε αναφέρει στο παρελθόν, οι Έλληνες παρα-αθλητές της Επιτρ. Αντισφ. έχουν την δυνατότητα να αγωνίζονται σε επίσημους αγώνες μόνο ένα σαββατοκύριακο το χρόνο, ενώ σε άλλες χώρες επιτρέπεται η συμμετοχή τους και σε πρωταθλήματα αρτιμελών και το συγκεκριμένο τουρνουά ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους δικούς μας, αλλά και τους υπόλοιπους Έλληνες αθλητές να "μετρήσουν τις δυνάμεις τους" με αλλοδαπούς αθλητές ίδιας ή παρόμοιας αναπηρίας.  Το όπεν της Αλεξανδρούπολης άλλωστε, είχε ενταχθεί και στον αγωνιστικό σχεδιασμό του ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ για το 2016. 






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.