blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Δράσεις Φεβρουαρίου 2016

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Δράσεις Φεβρουαρίου 2016

Α.Σ. Προσαρμοσμένου Αθλητισμού ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ Βέροιας

Δράσεις Φεβρουαρίου 2016

 
 
 

Ανακοινώνονται συνοπτικά οι προγραμματισμένες αγωνιστικές και εξωαγωνιστικές δράσεις του σωματείου μας  κατά τον μήνα Φεβρουάριο 2016, όπως έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα στην ατζέντα μας, κατά χρονολογική σειρά. 
Για την κάθε μία δράση μας θα προηγηθεί ξεχωριστή ανάρτηση:



1. Τρίτη 9/2: Ομιλία στους μαθητές του 15ου Νηπιαγωγείου Βέροιας με θέμα την Διαφορετικότητα. Η προσέγγιση θα γίνει μέσω το Προσαρμοσμένου Αθλητισμού. 



2. Παρ-Σαβ-Κυρ 12-13/02: Συμμετοχή της ομάδας Παραολυμπιακής Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Para Table Tennis Team) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ 2016, που θα διεξαχθεί στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο, στον Άλιμο. Στην αποστολή συμμετέχουν οι αθλητές Καραγιάννης Θωμάς-Αριστοτέλης, Κάπας Κωνσταντίνος, Κοντονής Κωνσταντίνος και Συνοδός-Προπονητής ο Καραϊωσήφ Αλέξανδρος. Οι τρεις αθλητές μας θα αγωνιστούν στο αγώνισμα του Ατομικού, ανάλογα με την κατηγορία τους και οι Καραγιάννης/Κάπας θα αγωνιστούν μαζί στο Ομαδικό. 





3. Πέμπτη 18/02:
Ομιλία στους μαθητές του 3ου Νηπιαγωγείου Βέροιας με θέμα την Αξία της Διαφορετικότητας. Η προσέγγιση θα γίνει μέσω το Προσαρμοσμένου Αθλητισμού. 


 


4. Τρίτη 23/02: Ομιλία στους εκπαιδευτικούς ΣΜΕΑΕ Βέροιας με θέμα τη Σημασία της Φυσικής Δραστηριότητας στα Άτομα με Αναπηρία.



5. Μέσα στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και επίσημα η συμμετοχή της ομάδας μας στον 11ο Διεθνή Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος" και τους Δρόμους Υγείας 5.000μ & 10.000μ που θα διεξαχθεί στις 3 Απριλίου 2016 στη Θεσσαλονίκη. Η συμμετοχή μας, όπως κάθε φορά, θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Οι προεγγραφές ξεκίνησαν!!
Δείτε ΕΔΩ φωτο-ρεπορτάζ από την περσινή μας συμμετοχή


Φωτογραφία από την περσυνή συμμετοχή μας στον αντίστοιχο αγώνα με 25 δρομείς συνολικά

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.