blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Πανελλάδική Συγκέντρωση Υπογραφών για την παράταση λειτουργίας των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.)

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Πανελλάδική Συγκέντρωση Υπογραφών για την παράταση λειτουργίας των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.)

Πανελλάδική Συγκέντρωση Υπογραφών για την παράταση λειτουργίας των 

Κέντρων Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.)

 



Από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Δ. Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης, λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω πρόσκληση για συμμετοχή στην Πανελλήνια Συγκέντρωση Υπογραφών για την παράταση λειτουργίας των Κ.Δ.Β.Μ.:

"Αγαπητοί κύριοι του Α.Σ. ΑμεΑ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ Βέροιας, 
Σας στέλνω αυτό το e-mail από τον Δήμο Ωραιοκάτρου για να το δημοσιεύσετε στο ηλεκτρονικό σας blog  για την εκστρατεία που έχουμε ξεκινήσει τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης όλης της χώρας για την παράταση του έργου μέχρι το Ιούλιο του 2016, ώστε να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε τα προγράμματα της φετινής χρονιάς και παράλληλα ζητάμε να δρομολογηθεί άμεσα ένα νέο θεσμικό πλαίσιο με μακροπρόθεσμη προοπτική, το οποίο να διασφαλίζει την ευρύτερη δυνατή πρόσβαση και συμμετοχή των πολιτών στα δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα.

Γι' αυτό το λόγο σας παραπέμπω στην παρακάτω διεύθυνση: 


για να συνδεθείτε με τη σελίδα Πανελλαδικής Συγκέντρωσης Υπογραφών των Κ.Δ.Β.Μ. και να συμμετέχουν στη διαδικασία, βάζοντας, μαζί με εμάς και τη δική τους υπογραφή οι πολίτες του Δήμου Ωραιοκάστρου και όχι μόνο.



Με εκτίμηση,

Στούπα Αργυρώ

Υπεύθυνη Οργάνωσης

ΚΔΒΜ Δ. Ωραιοκάστρου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.