blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: 1o Φεστιβάλ Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Φλώρινας 2015 - Διπλή επιτυχία της "Εν Σώματι Υγιεί" - Table Tennis Team!

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

1o Φεστιβάλ Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Φλώρινας 2015 - Διπλή επιτυχία της "Εν Σώματι Υγιεί" - Table Tennis Team!

1o Φεστιβάλ Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Φλώρινας 2015

Διπλή επιτυχία για την Δέσποινα Πίπου της ομάδας Βετεράνων-Ανεξαρτήτων του

"Εν Σώματι Υγιεί"

 

    
 Μεγάλη επιτυχία για την ομάδα Βετεράνων-Ανεξαρτήτων του Α.Σ. "Εν Σώματι Υγιεί" η κατάκτηση της πρώτης και της τρίτης θέσης από την αθλήτρια Δέσποινα Πίπου στα αγωνίσματα του Διπλού-Μικτού και Διπλού Γυναικών αντίστοιχα στο 1o Φεστιβάλ Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Φλώρινας που διοργάνωσε ο Δήμος Φλώρινας σε συνεργασία με τα αθλητικά σωματεία "Σάρισες" και Ο.Ε.Α. Φλώρινας. 
     Το τουρνουά, που είχε και διεθνείς συμμετοχές, διεξήχθη στο Δ.Α.Κ. Φλώρινας, το διήμερo 20-21 Ιουνίου 2015. 


Πρώτη θέση στο Μικτό - Τρίτη θέση στο Διπλό

     Η αθλήτριά μας, Δέσποινα Πίπου, με συμπαίκτη τον αθλητή Νικόπουλο Κωνσταντίνο από την Αθήνα κατάφεραν και κατέκτησαν την πρώτη θέση στο αγώνισμα του Διπλού-Μικτού (ζευγάρι άντρας-γυναίκα - φωτό 1) και στο αγώνισμα του Διπλού Γυναικών, με συμπαίκτρια την αθλητρια Παπακυριακού Μαρία από τις "Σάρισες" Φλώρινας (Φωτό 2.) Στο αγώνισμα του Ατομικού Γυναικών η αθλήτριά μας αποκλείστηκε στα προημιτελικά.

    Συγχαίρουμε την Δέσποινα και τις ευχόμαστε καλή δύναμη και υγεία για να μας φέρει κι άλλες διακρίσεις! 

Φωτο 1: Νικόπουλος Κ. - Πίπου Δ.--> 1η θέση στο Διπλό-Μικτό

Φωτό2: Πίπου Δ. - Παπακυριάκου Μ. --> 3η θέση στο Διπλό Γυναικών








Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.