blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Α.Σ. ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ Βέροιας - Table Tennis Team: Επίσημη πρώτη εμφάνιση της ομάδας !!

Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Α.Σ. ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ Βέροιας - Table Tennis Team: Επίσημη πρώτη εμφάνιση της ομάδας !!



1η Φιλική Συνάντηση Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Βετεράνων - Ανεξαρτήτων 2014-15

Αίθουσα Επιτρ. Αντισφαίρισης ΧΑΝ Θεσσαλονίκης, 18-19 Απριλίου 2015

Επίσημη πρώτη εμφάνιση της ομάδας Επιτρ. Αντισφαίρισης του "ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ" !!





     Ο Πανελλήνιος Όμιλος Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Π.Ο.Φ.Επ.Α.), σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλο Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Επ.Α.), προκήρυξαν πριν λίγες ημέρες την 1η Φιλική Συνάντηση Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Βετεράνων-Ανεξαρτήτων αθλητών και αθλητριών περιόδου 2014-2015 (Ομαδικό). Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ομάδες αποτελούμενες από 2 εώς 4 αθλητές και αθλήτριες Βετεράνους (παλιοί αθλητές άνω των 40 ετών) ή/και Ανεξάρτητους (μη επίσημους αθλητές άνω των 18 ετών).
      Στο τουρνουά θα πάρουν μέρος 18 ομάδες, οι οποίες στην Α’ Φάση θα χωριστούν σε 6 ομίλους των 3 και θα αγωνιστούν με το σύστημα Corbillon (best of 5) με 4 απλούς αγώνες και ένα διπλό. Στην Β΄ Φάση προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες των ομίλων και θα αγωνιστούν σε knock-out αγώνες. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 18/04 (Α’ Φάση) και την Κυριακή 19/04 (Β Φάση) στην Θεσσαλονίκη, στην Αίθουσα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης της ΧΑΝΘ (Ν. Γερμανού 1).


Α.Σ. ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ Βέροιας - TT Team

    Ανάμεσα στις συμμετέχουσες ομάδες θα είναι και η ομάδα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του "Εν Σώματι Υγιεί", η οποία θα πραγματοποιήσει την πρώτη της επίσημη εμφάνιση, αποτελούμενη αποκλειστικά από ανεξάρτητους αθλητές, ανάμεσα τους και ο Καραγιάννης Θωμάς-Αριστοτέλης, αθλητής με κινητική αναπηρία, χάλκινος πανελληνιονίκης στην Επιτρ.Αντισφαίριση Αμεα:


 





  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.