blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: "Προσαρμοσμένος Αθλητισμός: Μια διαφορετική προσέγγιση των σπορ": Ομιλία - Παρουσίαση για τον Προσαρμοσμένο Αθλητισμό

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

"Προσαρμοσμένος Αθλητισμός: Μια διαφορετική προσέγγιση των σπορ": Ομιλία - Παρουσίαση για τον Προσαρμοσμένο Αθλητισμό

"Προσαρμοσμένος Αθλητισμός: Μια διαφορετική προσέγγιση των σπορ"

Ομιλία - Παρουσίαση για τον Προσαρμοσμένο Αθλητισμό στο 2ο Δημ. Σχ. Βέροιας

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015



     Το Αθλητικό Σωματείο Ανάπτυξης Πολιτισμού Προσαρμοσμένου & Ερασιτεχνικού Αθλητισμού "ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ", συνεχίζοντας τις δράσεις για την ανάπτυξη και προώθηση του Προσαρμοσμένου Αθλητισμού στην πόλη της Βέροιας, θα παραβρεθεί διά του ιδρυτή και προέδρου κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρου M. Res., Καθ. Ειδ. Φ.Α. την Πέμπτη 30 Απριλίου 2015 στο "Μελέτειο" 2ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας, να  μιλήσει στους μαθητές της ΣΤ' τάξης για τον Προσαρμοσμένο Αθλητισμό και τα Παραολυμπιακά Αθλήματα με ειδικά αναφορά στα παραολυμπιακά αθλήματα για άτομα με αναπηρίες όρασης, Goalball και Ποδοσφαίρου 5x5 με γενικό τίτλο "Προσαρμοσμένος Αθλητισμός: Μια διαφορετική προσέγγιση των σπορ", στα πλαίσια των δράσεων του σχολείου για την ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα Αναπηρίας και Αθλητισμού. 
       Την πρωτοβουλία για την ομιλία είχε η εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής του σχολείου κ. Σάρρα Δέσποινα. Θα γίνει παρουσίαση powerpoint, προβολή βίντεο και βιωματικά παιχνίδια  (φωτ. 1). 


*Να σημειωθεί δε, ότι η αυριανή επίσκεψη είναι η 7η κατά σειρά για ομιλία και βιωματικά παιχνίδια για τον Προσαρμοσμένο Αθλητισμό και η 8η συνολικά επίσκεψη σε σχολείο της Βέροιας και της ευρύτερης περιοχής της Ημαθίας, για την ακαδημαϊκή χρονιά 2014-15. Όποιος συνάδελφος εκπαιδευτικός Φ.Α. επιθυμεί παρόμοια επίσκεψη εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, ας επικοινωνήσει μαζί μας.







Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.