blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Η Ιστοσελίδα "Εν Σώματι Υγιεί" στο ραδιόφωνο του AVENA FM 97.7

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Η Ιστοσελίδα "Εν Σώματι Υγιεί" στο ραδιόφωνο του AVENA FM 97.7

Η Ιστοσελίδα "Εν Σώματι Υγιεί" στο ραδιόφωνο του AVENA FM 97.7


   
  Την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 9 με 12 το βράδυ, θα είμαι καλεσμένος στην ζωντανή εκπομπή "Χαμός στο Ίσιωμα" στον AVENA FM 97.7 (για Ημαθία - Πέλλα - Πιερία και Θεσσαλονίκη). Εναλλακτικά και για όσους μένουν πιο μακριά ή στο εξωτερικό μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκπομπή ζωντανά μέσω Ίντερνετ στο www.avena.gr (και με WebCam).     
     Θα μιλήσω για το site, για τον Προσαρμοσμένο Αθλητισμό, την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση και πολλά άλλα. Θα υπάρχει δυνατότητα online επικοινωνίας μέσω facebook. Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμένα να συντονιστείτε και να αλληλεπιδράσουμε.
 

Με εκτίμηση

Καραϊωσήφ Αλέξανδρος M.Res.
Καθηγητής Ειδικής Φυσικής Αγωγής
Διαχειριστής "Εν Σώματι Υγιεί"


Ακολουθεί η ανακοίνωση του AVENA FM 97.7 μέσω της επίσημης σελίδας της στο Facebook:
 
    "Καλεσμένος την ΚΥΡΙΑΚΗ στις 21:00 στην εκπομπή "ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΙΣΙΩΜΑ" στον Avena fm 97.7 ο κ. Αλέξανδρος Καραϊωσήφ, Καθηγητής Ειδικής Φυσικής Αγωγής και διαχειριστής της Iστοσελίδας "Eν σώματι Υγιεί" - www.r4rehab.blogspot.gr ...Mαζί με τους Γιώργο Νικόπουλο, Αγνή Μπονάνου και Γιάννη Δεμερτζίδη θα μιλήσουν για τον ίδιο, την ιστοσελίδα του, τον Προσαρμοσμένο Αθλητισμό, τα Άτομα με Αναπηρία και πως αντιμετωπίζονται αυτά απο την Κοινωνία...Συντονιστείτε στους 97.7 και ιντερνετικα www.avena.gr...ΜΗΝ ΜΑΣ ΧΑΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ! Υπάρχει και αυτό το ραδιόφωνο..."

 
Παρακολουθήστε ζωντανά την εκπομπή την Κυριακή 14/9 στις 21.00 από:





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.