blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: 9ο Τουρνουά Αθλητικών Εκδηλώσεων "ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ" 2014 Ολοκληρώθηκε και φέτος με απόλυτη επίτυχία

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

9ο Τουρνουά Αθλητικών Εκδηλώσεων "ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ" 2014 Ολοκληρώθηκε και φέτος με απόλυτη επίτυχία


9ο Τουρνουά Αθλητικών Εκδηλώσεων "ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ" 2014  Ολοκληρώθηκε και φέτος με απόλυτη επίτυχία





   Το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητρόπολης Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας,  διοργάνωσε για 9η χρονιά φέτος το ‘’Τουρνουά Αθλητικών Εκδηλώσεων Δημήτριος Βικέλας’’, για τα παιδιά που συμμετέχουν στις συνάξεις κατηχητικών των παιδιών και των νέων της Μητροπόλεως της.
Οι αγώνες φιλοξενήθηκαν και φέτος στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δ.Α.Κ. Βέροιας ‘’Δημήτριος Βικέλας’’ από την Κυριακή 30 Μαρτίου και παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικράτησαν κατα το προηγούμενο διάστημα, έφτασε στο τέλος του το περασμένο Σάββατο 17 Μαΐου. Στο φετινό τουρνουά πήραν μέρος συνολικά τριάντα (30) ομάδες αγοριών και οκτώ (8) κοριτσιών. 

Αναλυτικά οι νικήτριες ομάδες:
 
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 5Χ5:
Δημοτικό:
Χρυσό: Ι.Ν. Αναλήψεως Βεροίας
Ασημένιο: Διαβατός
Χάλκινο: Λουτρός

Γυμνάσιο:
Χρυσό: Ι.Ν. Αναλήψεως Βεροίας Β' ομάδα
Ασημένιο: Ι.Ν. Αναλήψεως Βεροίας Α' ομάδα
Χάλκινο: Ι. Ν. Παναγίας Ναούσης

Λύκειο:
Χρυσό: Κοπανός
Ασημένιο: Διαβατός
Χάλκινο: Ι. Ν. Παναγίας Αλεξανδρείας

ΒΟΛΛΕΫ:
Χρυσό: Ι. Ν. Παναγίας Αλεξανδρείας
Ασημένιο: Λουτρός
Χάλκινο: Ι. Ν. Αγ.
Αναργύρων Βεροίας

ΜΠΑΣΚΕΤ: Χρυσό: Ι. Ν. Αγ. Αναργύρων Βεροίας Ασημένιο: Ι. Ν. Παναγίας Αλεξανδρείας Χάλκινο: Ι. Ν. Αγ. Παρασκευής Βεροίας
 

Η Οργανωτική Επιτροπή του Τουρνουά ευχατιστεί θερμά τον Δήμο Βέροιας για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων του Δ.Α.Κ. Βέροιας, όλους όσους βοήθησαν ωστε να φτάσει στο επιτυχημένο τέλος της η μεγάλη αυτή διοργάνωση, αλλά πρώτα και πάνω απο όλους, όλα τα παιδιά με τους κατηχητές τους που η συμμετοχή και η χαρά τους ήταν αυτή που τα έκανε ολα τόσο όμορφα.
Η απονομή των τροπαίων και των μεταλλίων, θα γίνει την Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014, στο ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο της Νάουσας, στα πλαίσια της εορτής λήξης του Κατηχητικού έργου και του Δεύτερου Παύλειου μαθητικού μουσικού διαγωνισμού.

Το "Εν Σώματι Υγιεί" έδωσε το παρόν ως μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής .Ευχαριστούμε πολύ το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας, για την τιμή που μας έκανε. 



















Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.