blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: 2ος Φιλίππειος Δρόμος Βεργίνα-Βέροια 14.6χλμ

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

2ος Φιλίππειος Δρόμος Βεργίνα-Βέροια 14.6χλμ

  2oς Φιλίππειος Δρόμος
Βεργίνα - Αλιάκμονας - Βέροια 14.6 χλμ
8 Δεκεμβρίου 2013

   
   Δόθηκε πριν λίγες μέρες στην δημοσιότητα η προκήρυξη για τον 2ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου με την ονομασία "Φιλίππειος". Πρόκειται για την επιτυχημένη διοργάνωση που έγινε πέρυσι για πρώτη φορά, συνεχίζεται φέτος και ελπίζουμε να γίνει θεσμός για την πόλη της Βέροιας. 
  
   Ο αγώνας που συνδιοργανώνεται από το νομικό πρόσωπο Αθλητισμού, Παιδείας και Αλληλεγγύης (ΚΑΠΑ) του Δήμου Βέροιας, τον Σύλλογο Δρομέων Βέροιας και το τμήμα Στίβου του Φιλίππου Βέροιας, ξεκινάει από τον Αρχαιολογικό Χώρο της Βεργίνας (Βασιλικοί Τάφοι), περνάει περιμετρικά της τεχνητής λίμνης του Αλιάκμονα και τερματίζει στην πλατεία του Δημαρχείου Βέροιας. Πρόκειται για αγώνα που διεξάγεται εξ ολοκλήρου σε άσφαλτο, χωρίς σημαντικές υψομετρικές διαφορές και θα υπάρξει επίσημη ηλεκτρονική χρονομέτρηση. 

   Ο αγώνας απευθύνεται σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες άνω των 18 ετών. Κατά την διάρκεια της διαδρομής θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας με νερά και ηλεκτρολύτες (5.4χλμ, 10.4χλμ και τερματισμό). Σε όλους τους τερματίσαντες θα δωθεί αναμνηστικό μετάλλιο και αναμνηστικά δώρα. 
   Θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι της γενικής κατάταξης και οι τρεις πρώτοι από κάθε ηλικιακή κατηγορία, ενώ φέτος θα υπάρξει και ειδική βράβευση για τους τρεις πρώτους αθλητές που ανήκουν στα Σώματα Ασφαλέιας.
   Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμμετοχή στον αγώνα είναι δωρεάν και η επιτυχία του στηρίζεται στην εθελοντική προσφορά απλών πολιτών, φίλων του Αθλητισμού και του Πολιτισμού


Για περισσότερες πληροφορίες: VeriaKapa.gr  και RunningNews.gr


Εδώ μπορείτε να δείτε το trailer του αγώνα.


Εδώ μπορείτε να βρείτε την φόρμα συμμετοχής στον αγώνα.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ - ΧΟΡΗΓΩΝ.

    Εν  όψη του Λαϊκού αγώνα  «2ος ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΣ δρόμος» που θα γίνει στη Βέροια την Κυριακή 8/12/2013 , καλούμε όλους, όσους ενδιαφέρονται να παρέχουν τις εθελοντικές τους υπηρεσίες, να το δηλώσουν στο e-mail του Συλλόγου δρομέων Βέροιας : syldrover@gmail.com γράφοντας το Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, ιδιότητα, πόλη.
Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι κατά την εθελοντική προσφορά σας, θα απασχοληθείτε το Σάββατο 7/12/13 από της 16:00 έως και 20:00 κι αυτό όχι για όλους , την Κυριακή 9:00π.μ έως 12:00 και μια εβδομάδα περίπου πριν τον αγώνα στην συγκέντρωση ενημέρωσης που θα κάνει η διοργάνωση.
    Επίσης η  διοργάνωση καλεί όσους επιθυμούν να είναι χορηγοί του Φιλίππειου Δρόμου να το δηλώσουν στο ΚΑΠΑ  Δήμου Βέροιας  / Τμήμα Αθλητισμού στο τηλέφωνο: 2331022178 και e-mail: kapaveria@gmail.com

Εδώ μπορείτε να βρείτε την Αίτηση Συμμετοχής ως Εθελοντή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.