blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Βραβεύθηκαν οι καλύτεροι πρεσβευτές της τοπικής κοινωνίας της Βέροιας για το 2024

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024

Βραβεύθηκαν οι καλύτεροι πρεσβευτές της τοπικής κοινωνίας της Βέροιας για το 2024

Βραβεύθηκαν οι καλύτεροι πρεσβευτές της τοπικής κοινωνίας της Βέροιας για το 2024
18 συνολικά πρόσωπα από το "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας






Στα πλαίσια των εορτασμών των 112ων Ελευθέριων της πόλης

   Στο πλαίσιο του εορτασμού των Ελευθερίων της Βέροιας, ο Δήμος τίμησε τους διακεκριμένους πρεσβευτές της πόλης, σε μία λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, 12 Οκτωβρίου, στην κατάμεστη αίθουσα του Χώρου Τεχνών. Η εκδήλωση συγκέντρωσε αθλητές, μαθητές και προσωπικότητες που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις και την προσφορά τους στην τοπική κοινωνία.
   Κατά τη διάρκεια της τελετής, βραβεύθηκαν αθλητές που διακρίθηκαν σε διεθνείς και πανελλήνιους αγώνες, μαθητές που αρίστευσαν στις πανελλήνιες εξετάσεις, καθώς και άτομα που προσέφεραν εξαιρετικές υπηρεσίες στο κοινωνικό σύνολο. Η εκδήλωση χαρακτηρίστηκε από τη θερμή υποδοχή και την αναγνώριση της τοπικής κοινωνίας προς τα άτομα που συνέβαλαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο στην προβολή και ανάπτυξη της Βέροιας.

   Ο Δήμαρχος Βέροιας, Κώστας Βοργιαζίδης, έδωσε την εναρκτήρια ομιλία, [...] Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον Δημήτρη Ζησίδη, αθλητή του Σωματείου ΑμεΑ "Εν Σώματι Υγιεί", ο οποίος διακρίθηκε στους Παραολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024, κατακτώντας χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ. Το βραβείο του παρέλαβε με συγκίνηση, ενώ οι προπονητές του, Μιλτιάδης Κυριακίδης και Παναγιώτης Αργυράκης, τιμήθηκαν επίσης για την τεράστια συμβολή τους στις επιτυχίες του αθλητή, προβάλλοντας έτσι την πόλη της Βέροιας παγκοσμίως.

Οι απονομές πραγματοποιήθηκαν από τον Δήμαρχο Βέροιας, τον Μητροπολίτη Παντελεήμονα, τους αντιδημάρχους και εκπροσώπους των δημοτικών παρατάξεων, καθώς και διευθυντές εκπαίδευσης. Η τελετή έκλεισε με τις ευχές όλων για συνεχιζόμενες επιτυχίες και πρόοδο, τόσο για τους βραβευθέντες όσο και για την πόλη της Βέροιας.

18 συνολικά πρόσωπα από το "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας

12 αθλητές και αθλήτριες με αναπηρία, μία αθλήτρια-οδηγός και πέντε συνεργάτες προπονητές βραβεύτηκαν συνολικά φέτος από το σωματείο μας. Αναλυτικά οι βραβευθέντες και οι επιτυχίες τους ΕΔΩ  

Οι προς βράβευση αθλητές πιθανόν να ήταν περισσότεροι, ωστόσο η δική μας αγωνιστική περίοδος δεν έχει τελειώσει ακόμα. Προσεχώς θα συμμετέχουμε με δύο αθλητές/τριες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Boccia, για το οποίο θα γίνει νεότερη ανάρτηση στην ιστοσελίδα μας σύντομα. 


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ



































Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.