blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Στον Εθνικό Σχεδιασμό Χειμερινών Αθλημάτων για το 2024-2025 ο Πετράκης

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

Στον Εθνικό Σχεδιασμό Χειμερινών Αθλημάτων για το 2024-2025 ο Πετράκης

Στον Εθνικό Σχεδιασμό Χειμερινών Αθλημάτων για το 2024-2025 

ο Κωνσταντίνος Πετράκης του "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας



Φετινός στόχος η συμμετοχή και διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καναδά

   Ανακοινώθηκε από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες, ο πίνακας με τους αθλητές και τις αθλήτριες που πληρούν τα κριτήρια και εντάσσονται στον Εθνικό Σχεδιασμό των Χειμερινών Αθλημάτων για την περίοδο 2024-2025. 
   Στον πίνακα του εθνικού σχεδιασμού για το άθλημα του Para Snowboard (Παρα-Χιονοσανίδα), εντάχθηκε και πάλι οι αθλητής από τη Βέροια Πετράκης Κωνσταντίνος. Ο αθλητής του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας βρίσκεται σε περίοδο συνεχής προετοιμασίας για τις διεθνής αγωνιστικές υποχρεώσεις στο άθλημα της παρα-χιονοσανίδας (para-snowboard) ενόψει της συμμετοχής του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τον ερχόμενο Μάρτιο στο Big White του Καναδά, το οποίο αποτελεί και αγώνας πρόκρισης για τους Χειμερινούς Παραολυμπιακού Αγώνες στην  Κορτίνα-Μιλάνο2026. 
Στον Εθνικό Σχεδιασμό βρίσκεται και η αθλήτρια του Αλπικού Σκι με αναπηρία όρασης Ευαγγελία Νίκου, μαζί με τον αθλητή-συνοδό της Δημήτρη Προφέντζα.




 Να θυμίσουμε, ότι ο Πετράκης έχει συμμετάσχει στους Παραολυμπιακούς Αγώνες της Κορέας το 2018 (μοναδικός Έλληνας αθλητής) και στους προηγούμενους στο Πεκίνο το 2022 και είναι ο πρώτος αθλητής με καταγωγή από τη Βέροια που συμμετείχε ποτέ στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του αθλητισμού των Ατόμων με Αναπηρίες. 











Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.