blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: Ι.ΕΠ. Α.ΕΠ.: Χορήγηση Υποτροφιών σε ΑμεΑ, για παρακολούθηση Εκπαιδευτικού Προγράμματος

Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

Ι.ΕΠ. Α.ΕΠ.: Χορήγηση Υποτροφιών σε ΑμεΑ, για παρακολούθηση Εκπαιδευτικού Προγράμματος

Ινστιτούτο Επικοινωνίας Ανθρωπιστικών Επιστημών:
Χορήγηση Υποτροφιών σε Άτομα με Αναπηρίες για παρακολούθηση Εκπαιδευτικού Προγράμματος


Από το Ινστιτούτο Επικοινωνίας Ανθρωπιστικών Επιστημών (Ι.Επ. Α.Επ.) λάβαμε και κοινοποιούμε την παρακάτω επιστολή:

   "Με αίσθημα χαράς, σας πληροφορούμε, ότι το Ινστιτούτο μας ολοκλήρωσε την ίδρυση, εκπαιδευτικού προγράμματος με τίτλο ¨ΥΓΕΙΑ ΨΥΧΗΣ¨ για αποφοίτους Λυκείου όλων των ηλικιών. Το εν λόγω πρόγραμμα, σ’ όσους το παρακολουθήσουν, παρέχει τη δυνατότητα σε 4 ακαδημαϊκά εξάμηνα, να ονομαστούν Σύμβουλοι Ψυχικής Υγείας και να έχουν τη δυνατότητα άσκησης αυτού του επαγγέλματος αμέσως, από δικό τους γραφείο, από το σπίτι ή σε αντίστοιχες δομές.

Συγκεκριμένα:

   Το πρόγραμμα εκτελείται "ζωντανά", από απόσταση, χωρίς να απαιτείται η παραμικρή μετακίνηση με το σύστημα Τηλεκπαίδευσης ODC από ειδικά εκπαιδευτικά studios του Ευρωπαϊκού Κέντρου Τηλεκπαίδευσης και Πολιτισμού. Απευθύνεται σε αποφοίτους Λυκείου, ανεξαρτήτως ηλικίας. Οι διδάσκοντες, είναι κυρίως Πανεπιστημιακοί ή κορυφαίοι Επαγγελματίες του χώρου της Ψυχολογίας.

Το πρόγραμμα θα είναι πιστοποιημένο από:

• ACTA του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

• Ελληνική Εταιρεία Συμβουλευτικής

• Ευρωπαϊκή Εταιρεία Συμβουλευτικής

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 220 ώρες θεωρία και 100 ώρες πρακτική. Τα μαθήματα διεξάγονται ένα Σαββ/κο το μήνα ,7 ώρες Σάββατο και 7 ώρες Κυριακή.

Αξιοσημείωτη παρατήρηση:

   Πρέπει να θεωρηθεί σαν ειδική τύχη, για ΑμεΑ, η δυνατότητα, να ασκήσουν αυτό το υπέροχο και γοητευτικό επάγγελμα ακόμα και από το σπίτι τους, προς όλους τους Έλληνες στην Ελλάδα και της Διασποράς. Ίσως, ένα λαχείο ζωής ή τουλάχιστον μια ενδιαφέρουσα επιλογή. Η άσκηση του επαγγέλματος, από το σπίτι προφανώς, λύνει πολλά προβλήματα ακόμα σε πολλές κατηγορίες ΑμεA. Ισχυρότατο, όμως, κίνητρο στην πρόταση παρακολούθησης του προγράμματος, είναι η χορηγήσεις υποτροφιών για συγκεκριμένες κατηγορίες υποτροφιών, που φτάνουν το 87,3%. Αποτέλεσμα αυτών των χορηγήσεων, είναι η ευχάριστη πραγματικότητα, ότι η συνολική χρέωση της φοίτησης να ορίζεται στο ποσό των 1.000€ συνολικά για όλη τη διάρκειά της με 150€ επιπλέον για το δικαίωμα εγγραφής. Θεωρούμε, ότι το σύνολο των παραπάνω προϋποθέσεων προσφέρει στη συνολική σύνθεση του, μια μοναδική ευκαιρία, που η αντικειμενική της αξία προσδιορίζεται, ως εξαιρετική.

Αναμένοντας τις προτάσεις σας, για την παραπάνω συνεργεία, είμαι στη διάθεσή σας, για κάθε διευκρίνιση.

Με τιμή

Για το Ι.ΕΠ.Α.EΠ

Γιώργος Μανωλάκος


Για περισσότερες πληροφορίες:

Ινστιτούτο Επικοινωνίας Ανθρωπιστικών Επιστημών (Ι.ΕΠ.Α.ΕΠ.) 

(Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός) 

Ζερβού 30 & Καραϊσκάκη 2 Ν. Φάληρο 

Τ.Κ. 18547,  Πειραιάς

Τηλ: 2104829237 

E-mail: instituto.iepaep@gmail.com 

Web: www.tele-pedia.com




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.