blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: 9η θέση για τον Διαμαντόπουλο του "Εν Σώματι Υγιεί" στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρα Κολύμβησης 2024

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

9η θέση για τον Διαμαντόπουλο του "Εν Σώματι Υγιεί" στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρα Κολύμβησης 2024

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρα Κολύμβησης 2024

9η θέση για τον Διαμαντόπουλο του "Εν Σώματι Υγιεί" 



Στο αγώνισμα 50μ Ελεύθερο κατ. S8

   Με επιβεβαιώσεις ορίων των κολυμβητών και κολυμβητριών, που βρίσκονται στο δρόμο για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, αλλά και με καλές επιδόσεις από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες, έπεσε η αυλαία του Βίκος Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κολύμβησης ΑμεΑ

   Δύο ημέρες όπου το Κλειστό Κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ έγινε το κέντρο της κολύμβησης ΑμεΑ, με συμμετοχές 200 κολυμβητών και κολυμβητριών, από σωματεία από όλη τη χώρα. Τόσο τα μεγάλα ονόματα του αθλήματος όσο και το νέο «αίμα», που έδειξε ότι η Παρά κολύμβηση έχει μέλλον στη χώρα μας. Τα μεγάλα ονόματα του αθλήματος, στους τελευταίους αγώνες πριν το μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού, τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση, σημείωσαν πολύ καλούς χρόνους και πλέον μετρούν αντίστροφα, ενόψει και της ανακοίνωσης της ομάδας, που θα μας εκπροσωπήσει στην «Πόλη του Φωτός».

Διαμαντόπουλος Κωνσταντίνος - S8


Στην κατηγορία S8 αγωνίστηκε ο Διαμαντόπουλος 

Το σωματείο μας συμμετείχε με τον αθλητή Διαμαντόπουλο Κωνσταντίνο που αγωνίζεται στην κατηγορία S8 και αγωνίστηκε στα 100μ Ύπτιο, όπου ακυρώθηκε λόγω τεχνικού σφάλματος και στα 50μ Ελεύθερο με χρόνο 2.13.35 κατετάγη 9ος. Τον αθλητή συνόδευε ο προπονητής του Φώτης Καραμουσαντάς, τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το κολυμβητικό σωματείο "Επειός", με το οποίο προπονείται ο αθλητής μας.

Όλα τα αποτελέσματα ανά κατηγορία μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ


Πηγή: eaom-amea.gr














Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.