blank '/> Εν Σώματι Υγιεί - Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας: ΒΙΚΟΣ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρα Κολύμβησης 2024: Το "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας συμμετέχει με τον Διαμαντόπουλο Κωνσταντίνο

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

ΒΙΚΟΣ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρα Κολύμβησης 2024: Το "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας συμμετέχει με τον Διαμαντόπουλο Κωνσταντίνο

Με τη συμμετοχή του Διαμαντόπουλο από το "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας το 

ΒΙΚΟΣ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρα Κολύμβησης 2024



Θα διεξαχθεί στο Κλειστό Κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ στις 15 και 16 Ιουνίου 2024

   Με τον αθλητή της παρά κολύμβησης Διαμαντόπουλο Κωνσταντίνο, όπως και πέρσι, συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρα Κολύμβησης το αθλητικό σωματείο προσαρμοσμένου αθλητισμού "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Ιουνίου στο Κλειστό Κολυμβητήριο των εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού Σταδίου Αθηνών, με διοργανώτρια την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ και μεγάλο χορηγό την εταιρεία ΒΙΚΟΣ. 

Διαμαντόπουλος Κωνσταντίνος - S8

   Ο αγώνες θα ολοκληρωθούν σε τρεις αγωνιστικές περιόδους και θα συμμετέχουν όλοι οι Έλληνες παγκόσμιοι πρωταθλητές και παραολυμπιονίκες. Ο αθλητής μας θα αγωνιστεί στα 50μ Ελεύθερο και 100μ Ύπτιο της κατηγορίας S8. Τον αθλητή θα συνοδέψει ο προπονητής του Καραμουσαντάς Φώτης. Στο αντίστοιχο πρωτάθλημα πέρσι, ο Διαμαντόπουλος τερμάτισε 3ος και 4ος αντίστοιχα. 

Ευχόμαστε στον αθλητή μας καλή επιτυχία!! 



Ο αθλητής μας με τον προπονητή του Φώτη Καραμουσαντά






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Το "Εν Σώματι Υγιεί" δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.